”Călăreții roșii”, Afumați de o nou-promovată! Schumacher, frustrat după a doua înfrângere suferită de Șelimbăr: ”Șapte ocazii clare și nu am marcat”

Ovidiu BOICA 15 Sep. 2024, 19:34 Liga 2

CSC Șelimbăr a pierdut cu scorul de 0-1 meciul disputat, sâmbătă, pe terenul nou-promovatei CS Afumați, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 2.

Unicul gol a fost marcat de Alexandru Enache, la jumătatea primei reprize, în urma unei lovituri de la colțul terenului.

”Călăreții roșii” rămân cu 5 puncte și continuă să rămână în subsolul clasamentului, în următoarea săptămână urmând să aibă inclusiv restanța cu Corvinul.

Constantin Schumacher, frustrat după înfrângerea de la Afumați

Antrenorul Șelimbărului, Constantin Schumacher, era supărat, la finalul meciului pierdut cu CS Afumați, pentru faptul că jucătorii săi și-au creat mai multe ocazii clare de a înscrie, dar n-au reușit să marcheze nici măcar o dată. Totuși, Schumacher s-a consolat cu faptul că echipa sa a făcut un meci bun.

”Meci bun făcut de echipa mea. Am avut enorm de multe șanse să marcăm. Felicit echipa adversă, dar astăzi (n.r. – sâmbătă) am fost echipa mai bună. Păcat că nu am marcat, după atâtea șanse pe care le-am avut. Șapte ocazii clare de gol și nu am putut marca. Data viitoare, sperăm să fim mai pragmatici în mai multe momente și să știm cum să gestionăm anumite faze. (…) Să joci în deplasare și să ai șapte ocazii mari de gol este foarte bine. Păcat că nu am marcat, dar sper ca în următoarele două jocuri, în care întâlnim echipe bune, Corvinul și Voluntariul, să ne creăm la fel de multe ocazii și să avem șansa noastră să și marcăm. Eu îmi propun la fiecare meci să câștig, la fel cum mi-am propus și astăzi, dar nu ne-a reușit”, a declarat Schumacher, într-un interviu postat după joc de pagina de Facebook a clubului sibian.

N-a comentat faza în care Șelimbărul a cerul penalty. Consideră că Claudiu Marcu a arbitrat bine

Schumacher n-a vrut să se pronunțe în privința fazei în care șelimbărenii au cerut penalty pentru o intervenție asupra lui Bucuroiu până nu revede faza, dar a spus că arbitrul constănțean Claudiu Marcu a avut o prestație bună, în opinia sa: ”Nu știu (n.r. – dacă a fost penalty), așa a decis arbitrul, o să revăd faza. Dar, arbitrul a arbitrat foarte bine, n-am ce să-i reproșez. Dacă jucătorii mei erau mai atenți în fața porții, puteam să decidem meciul în favoarea noastră.”

CSC Șelimbăr, în eșecul cu CS Afumați: Măluțan – Gogor, Buzan, R. Gherman, Marrone (S. Șerban 64′), Rob. Boboc, Rodri Hernando (Bucuroiu 64′), C. Soare (D. Olariu 64′), Monea (Nerukh 77′), Butucel (Ayine 37′), Babic. Rezerve neutilizate: Brașoveanu – L. Popa, Cotogoi, Drăghescu.

Două meciuri săptămâna următoare pentru CSC Șelimbăr

Cu 5 puncte acumulate în cinci meciuri, CSC Șelimbăr se află pe locul 17 în clasamentul intermediar al Ligii 2, devansând la golaveraj, 5-5 față de 2-2, Campionii FC Argeș, care are tot cinci jocuri disputate.

Echipa condusă de Schumacher joacă miercuri, de la ora 17:00, la Hunedoara, meciul restant din prima etapă cu Corvinul (locul 19, cu 4 puncte acumulate în trei jocuri), iar în runda a șaptea joacă sâmbătă, de la ora 11:00, acasă, la Cisnădie, contra FC Voluntari (locul 6, 11 puncte).

Declarația lui Constantin Schumacher după CS Afumați – CSC Șelimbăr 1-0:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: CSC Șelimbăr

Ovidiu BOICA 15 Sep. 2024, 19:34 Liga 2
Pe aceeași temă