Butoiu vrea un rezultat bun la Slobozia: „Jucăm parcă mai bine în deplasare decât acasă”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 17:52 Liga 2
Butoiu vrea un rezultat bun la Slobozia:**

Aflată pe locul trei în clasamentul Ligii a II-a la fotbal, seria întâi, Săgeata Năvodari joacă, sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a 14-a a campionatului, în deplasare cu Unirea Slobozia. Formația ialomițeană ocupă locul șapte în ierarhie, având 16 puncte, cu opt mai puține decât Săgeata.

„Sperăm să obținem un rezultat bun la Slobozia. Noi jucăm parcă mai bine în deplasare decât acasă. La Năvodari, terenul a început să aibă probleme și ne incomodează construcția. Avem jucători tehnici, care pasează, și, în condițiile unui gazon greu, jocul nostru suferă, așa cum s-a văzut și în partida cu CS Balotești, mai ales în repriza a doua, când am avut și vântul în față”, a declarat antrenorul Săgeții, Gică Butoiu.

Sâmbătă, la echipa din Năvodari nu vor putea juca în continuare Vezan, Gorovei și Deletic (accidentați sau în curs de recuperare), iar Pătrașcu are și el o problemă medicală serioasă, cu care s-a ales în disputa cu CS Balotești, când a trebuit să părăsească terenul din minutul 52. Va reveni, în schimb, Muzac, cel care și-a ispășit suspendarea.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă