Zimmermann a lăsat Germania pentru Metalul!

Zimmermann** a lăsat Germania pentru Metalul!

Plecat în urmă cu zece ani de la echipa ce l-a propulsat în fotbalul mare, FCM Reșița, Eduard Cristian Zimmermann s-a întors în Valea Domanului pentru a apăra poarta Metalului Reșița.

După un tur de campionat și trei etape susținute în actuala stagiune a ligii a II-a, Metalul Reșița se află pe poziția a șasea, ultima care îi permite calificarea în play-off-ul pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică. Planurile conducerii din Valea Domanului s-au schimbat după parcursul bun din prima parte a campionatului, Cătălin Rufă dorindu-și promovarea în Liga I, iar pentru asta vrea să-i pună la dispoziție lui Marian Pană un lot competitiv.

Primul sosit în iarnă la Metalul este Zimmermann, jucător ce a debutat pe prima scenă fotbalistică în anul 2004, apărând poarta Politehnicii Timișoara într-un meci contra Rapidului. De-a lungul carierei, portarul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la Buftea, Gloria Buzău, Severin, Otopeni, Petrolul Ploiești, iar ultima sa echipă a fost SSV Reutlingen, echipă din ligile inferioare din Germania. De asemenea, „Neamțul” are și șapte selecții la echipa națională de tineret.

Sursa: Express de Banat

Pe aceeași temă