Walter: „Nicolo Napoli este un om fără onoare!”

05 Jul. 2009, 11:38 Bursa transferurilor
Walter:**

UPDATE Florian Walter a confirmat pentru ProSport că Nicolo Napoli nu va mai prelua funcția de "principal" al Universității Cluj.

"Nicolo Napoli este un om fără onoare. Știa Adrian Mititelu de ce l-a dat afară. Mă bucur că un astfel de antrenor nu a ajuns la Cluj, spiritul Universității nu avea nevoie de un asemenea «caracter»", a spus fostul acționar dinamovist, extrem de supărat pe italian.

 

Lovitură de teatru la Cluj. Deși Florin Walter anunța ieri că Nicolo Napoli va fi noul tehnician al "șepcilor roșii" în următorul sezon, italianul s-a sucit și în drumul spre Cluj s-a oprit la Brașov.
 

 

Cele două părți se înțeleseră aseară, iar în acestă dimineață antrenorul chiar și-a pus semnătura pe contractul cu "U". Însă, cum documentul nu a apucat să fie înregistrat la LPF, Napoli l-a anunțat pe șeful clujenilor că s-a răzgândit. Fostul tehnician al Craiovei a fost deturnat în ultimul moment de Dinu Gheorghe și cel mai probabil va semna cu gruparea de sub Tâmpa.
 

 

De altfel, Napoli a recunoscut că a purtat tratative cu FC Brașov, Dinamo, Iași și Vaslui, însă s-a simțit atras mai mult de proiectul noului acționar, Florian Walter.
 


"Am fost în discuții cu Dinamo, Brașov, Iași și Vaslui. Cea mai bună ofertă a venit însă din partea celor de la Universitatea Cluj, pentru care m-am și deplasat în România la discuții"

Nicolo Napoli, antrenor

05 Jul. 2009, 11:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă