Wallace, în cantonament cu FC Olt

Wallace,** în cantonament cu FC Olt

Stoperul brazilian, ce în stagiunea de toamnă a evoluat pentru Rapid București, Wallace da Silva, a ajuns, luni, în cantonamentul montan al grupării FC Olt Slatina.

Fundașul central de origine braziliană Wallace da Silva se pregătește, începând de luni, sub comanda tehnicianului Dan Oprescu, în cantonamentul montan de la Poiana Brașov. Fotbalistul de 24 de ani a mai evoluat, în eșalonul secund, pentru FC Argeș.

Fundașul central de picior drept ar putea reprezenta soluția pentru acoperirea postului, deficitar la momentul actual, având în vedere că în lot se mai află doar trei fotbaliști ce au evoluat în centrul defensivei în prima parte a sezonului. Alin Gligor, care este integralist, a evoluat alături de Cosmin Crușoveanu sau Raul Marincău.

„Condițiile din cantonament sunt bune”

Chiar dacă a evoluat în seria I, fundașul central Wallace da Silva cunoaște foarte bine adversarele grupării FC Olt Slatina, având în vedere faptul că a mai evoluat pentru FC Argeș.

„Este bine, condițiile de pregătire sunt foarte bune, am ajuns duminică seara, iar de luni am început antrenamentele, în principiu ne-am înțeles. Nu este ușor în cantonament, dar avem nevoie de pregătirea fizică. Am urmărit seria, este foarte echilibrată, avem șanse la play-off, iar acolo nu se știe ce se întâmplă. Dacă ne luăm după investiții, favorite sunt CS U Craiova și ASA Târgu Mureș, dar rămâne de văzut cine va promova. FC Olt este la două puncte de play-off, sunt șanse mari de calificare”, a declarat fundașul central Wallace da Silva.

Divizionara secundă slătineană se află în topul echipelor cu cea mai bună defensivă. FC Olt Slatina are a treia apărare a seriei, cu zece goluri primite.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă