Voiculeț, aproape de revenirea la UTA: „La Arad, lumea știe cine sunt și ce pot”

Voiculeț, aproape de revenirea la UTA:** „La Arad, lumea știe cine sunt și ce pot

De când a plecat din curtea „Bătrânei Doamne”, Adrian Voiculeț a intrat pe o pantă descendentă a carierei sale. Nici la Brașov, Mioveni sau FC Bihor, atacantul de 27 de ani nu s-a impus și în orice caz nu a confirmat sezonul de excepție făcut în „alb-roșu” cu cele 19 goluri marcate. Acum „vârful” crestut de FC Argeș e liber de contract și ar agrea o revenire în Calea Aurel Vlaicu.

În acest sens, a avut deja discuții cu antrenorul Adrian Falub și președintele Giovanni Catanzariti și a primit „verde” pentru a se întoarce la UTA. „Am vorbit față în față cu domnul Falub, care mi-a spus foarte sincer ce și-ar dori de la mine. De marți, o să mă antrenez cu restul echipei, cu speranța că lucrurile se vor rezolva la club și va fi nevoie de serviciile mele. Sincer, mi-aș dori enorm să joc din nou la UTA, clubul unde m-am simțit cel mai bine și unde nu cred că voi avea de suferit cum am avut în alte părți. De exemplu, la Oradea, când a venit un alt antrenor am fost dat afară fără niciun motiv bine întemeiat. La Arad, nu se poate întâmpla așa ceva, căci lumea știe cine sunt și ce pot să ofer pe teren”, ne-a mărturisit Voiculeț.

„Principalul” UTA-ei confirmă sosirea atacantului, însă nu dă ca certă achiziția sa. „Până nu se rezolvă cu adevărat problemele financiare de la club, nu pot spune că vom lua un jucător sau altul. Voiculeț a spus că vrea să se antreneze cu noi, am fost de acord, mai departe vom vedea ce se întâmplă cu el și alți fotbaliști pe care ni i-am dori la echipă”, a afirmat Falub.

 

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă