Vlad Munteanu: „Vâlcea are un proiect care poate fi îndeplinit”

Vlad Munteanu:

Noua achiziție a CSM Rm.Vâlcea, mijlocașul Vlad Munteanu (24 ani) a impresionat în amicalul cu Urban Titu, scor 6-1, în care a și reușit un gol foarte spectaculos. „M-am uimit și pe mine cu acel gol! Totuși, eu exersez foarte mult la antrenamente șuturile, îmi place să ajut atacul” a dezvăluit Munteanu II.  

Având 21 de jocuri în sezonul trecut în prima ligă pentru Corona, Vlad Munteanu II poate fi un câștig important în sezonul următor pentru Vâlcea.

„Mă simt bine la Vâlcea, este un grup interesant, primitor, m-am acomodat repede, nu am avut probleme de acest fel. Am preferat să vin la Vâlcea pentru că este un proiect atractiv, promovarea, care poate fi îndeplinit. Avem o echipă bună” a explicat jucătorul.

Vlad Munteanu II poate juca atât mijlocaș central, cât și în bandă stângă. „Mă simt cel mai bine în postura de mijlocaș central, dar pot juca și inter. În returul sezonului trecut, la Corona am jucat fundaș stânga, deci pot evolua și oriunde în bandă stânga, dar mijlocaș central mă simt cel mai bine”.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Marius ANGHEL
 

Pe aceeași temă