VIDEO! FC Botoșani și-a prezentat noile achiziții

31 Jan. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
VIDEO! FC Botoșani** și-a prezentat noile achiziții

Noile achiziții ale FC Botoșani au fost prezentate astăzi la stadionul Municipal. De la acțiune a lipsit doar mijlocașul Dinu Todoran care a fost învoit de oficialii clubului, el urmând ca mâine să se alăture lotului și să plece în cantonamentul din Antalya.

Alin Bordeanu: „Vom vedea în perioada următoare ce se va întâmpla. Vor fi jocuri amicale și se va decide cine va fi titular. Eu îmi doresc de mult să joc cu Vali în echipă. Până acum am jucat doar contra lui. Sper să fie bine. Cred vom reuși să promovăm”.

Ciprian Stanciu: „Pentru mine, transferul la Botoșani este un pas înainte. Sper să fac treabă cât mai bună, sânscriu cât mai multe goluri și să promovăm. Asta mi-a fixat ca obiectiv. Botoșaniul este peste Brănești din toate punctele de vedere. Postul meu este mijlocaș stânga dar pot juca și ca atacant”.

Joszef Lorincz: „Îmi propun să fiu sănător. Mă bucur că am venit la această echipă și sper să facem treabă bună împreună și să dea Dumnezeu să promovăm. Am venit cu gânduri mari. Noi vom da totul din noi și domnul antrenor va decide cine va juca. Mă bucur că a venit această ofertă și sunt foarte încântat”.

Bogdan Ghiceanu: „Nu pot să spun că voi da un număr de goluri. Sper să îmi fac datoria ca jucător, să ajut echipa și de ce nu să promovăm. Pe majoritatea băieților îi cunoșteam. Despre cei noi am auzit doar vorbe bune. Mă bucur că am revenit la Botoșani. FC Botoșani poate promova în acest an. Sunt șase puncte. Nu este o diferență așa mare. Foarte important este cum vom începe în prima etapă. Sper să îmi fac treaba mai bine. Nu aș vrea să vorbesc de Iași. A fost bine”.

Daniel Bălan:
„Am venit la Botoșani pentru că se vrea promovarea și sper să realizăm acest obiectiv. Toată lumea spune că nu se poate. De ce să nu se poată? Sunt jucători foarte buni și sunt sigur că vom promova. Șase puncte nu este o diferență mare. Fiecare meci este important. Noi jucătorii să ne facem treaba și toată lumea va fi bucuroasă. Mi-am dorit să vin cât mai aproape de casă și să ajung la un club care își dorește performanța. Botoșaniul a fost prima opțiune”.

Daniel Vintilă: „Voi da totul pe teren și sper să fie bine și să promovăm. Am vorbit cu câțiva colegi înainte de a veni la Botoșani și am auzit lucruri frumoase”.

Sursa: BT online

31 Jan. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă