Viciu a semnat cu FC Botoșani! 2 nigerieni vor să-l convingă pe Orac

10 Jul. 2012, 14:02 Bursa transferurilor
Viciu a semnat cu FC Botoșani!** 2 nigerieni vor să-l convingă pe Orac

Începând de astăzi, sub comanda lui Costel Orac se vor antrena și doi internaționali de naționalitate nigeriană. Este vorba de Taiye Taofic Fatai, fratele mai mic al internaționalului Astrei, Kehinde Fatai și de Nwanne Jimmy Uche, jucător ce a evoluat în sezonul trecut pentru A.F.C. Gaz-Metan TG. Mureș.

„Sunt jucători cu recomandări bune, legitimați în România și am dorit să îi vedem la treabă. Îi vom testa în cele două meciuri de pregătire de joi și sâmbătă, după care ne vom decide dacă merită să îi mai testăm”, a declarat principalul Costel Orac pentru fcbotosani.ro.

Alături de cei doi nigerieni, FC Botoșani îl mai testează pe Ionuț Petrescu, atacantul de 19 ani ce a evoluat în sezonul trecut pentru Voința Sibiu.

L-au transferat pe portarul Viciu

Conducerea FC Botoșani a ajuns la un acord cu goalkeeperul Adrian Viciu care a evoluat ultima oară la Autocatania Caransebeș, acesta urmând a îmbrăca din noul sezon tricoul formației pregătite de Costel Orac. Născut pe 14 ianuarie 1991, Viciu a fost adus să-l înlocuiască pe Vasile Prisacă și va participa la antrenamentul de astăzi al echipei. În carieră, în afară de Autocatania și Sportul, grupare pentru care a apărat și în liga I, Viciu a mai jucat pentru echipa spaniolă Cadiz, dar și pentru FCM Târgu Mureș.

10 Jul. 2012, 14:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă