Utiștii consideră campania de achiziții ca și încheiată: „Nu cred că vom mai găsi un fotbalist peste ceea ce avem în lot”

Peste exact o săptămână, se termină perioada de transferuri a iernii și în fotbalul românesc. Cu o singură achiziție, mijlocașul Alin Roman, echipa fanion a Aradului e fără doar și poate cea mai conservatoare din acest punct de vedere din primele trei eșaloane. În calcule pentru prima echipă mai este și japonezul Gentaro Murakami, dar el a fost în curtea „Bătrânei Doamne” și în toamnă și ar fi avut încă de atunci drept de joc în Liga a 2-a dacă antrenorii ar fi considerat că merită.

Prin urmare, campania de achiziții a UTA-ei poate fi considerată încheiată. „Am fi ipocriți să susținem că dacă apare ceva extraordinar, de nerefuzat, vom spune nu. Dar, la această dată, nu cred că vom mai găsi un fotbalist peste ceea ce avem în lot. Totodată, mai trebuie ținut cont și de raportul calitate-preț”, spune Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșiilor”.

Dar, dacă la capitolul întăriri găsim doar numele lui Roman, la cel al „divorțurilor” definitive sau sub formă de împrumut îi avem pe Szekely (plecat la Ighiu), Sorian (Luceafărul Oradea), Cuedan (FC Botoșani), Erich Wild (Pecica), Ousmane (Yenicami AK Lefkoșa – Cipru), Suslak (Cermei) și Ghiunghiuș (Ighiu).

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă