UTA vrea un israelian de la CFR Cluj

05 Jan. 2012, 20:15 Bursa transferurilor
UTA vrea un israelian** de la CFR Cluj

Relații bune dintre conducerile lui CFR Cluj și UTA s-ar mai putea materializa cu un împrumut, pe lângă cel al portarului Remo Amadio. În această iarnă, sub comanda lui Roland Nagy și Dan Stupar ar putea ajunge Ayman Kharbat, un fotbalist cu profil ofensiv de 19 ani.

Cel care l-a descoperit pe tânărul care a sosit în România, în țara natală a mamei sale, în urmă cu doi ani, a fost antrenorul Gheorghe Vasile. „E foarte tehnic, are viteză, poate juca pe extremă, dar și ca atacant”, l-au descris colegii pe Kharbat, care sezonul trecut și-a disputat statutul de vedetă a echipei secunde a „feroviarilor” cu Sergiu Buș (împrumutat între timp la FCM Târgu Mureș) și Sergiu Neguț.

„Principalul” arădenilor, Roland Nagy, confirmă interesul „alb-roșiilor” pentru tânărul mijlocaș de bandă dreaptă, care este așteptat luni la la reunirea echipei. Tot Nagy mai spune că tot la începutul săptămânii viitoare, la Arad ar putea ajunge un mijlocaș americano-român, de 19, cizelat la Școala de Fotbal Gică Popescu și care a mai trecut pe la Gloria Bistrița, evoluând – însă – doar pentru echipa secundă. Acesta evoluează ca mijlocaș defensive, post pe care – însă – „Bătrâna Doamnă” e acoperită cu Ignea, Varga și Chindriș, acesta din urmă încadrându-se și în categoria fotbaliștilor sub 22 de ani. Ar mai fi camerunezul Marius (19 ani), care, tot în această iarnă, speră să-i convingă pe antrenorii arădeni că merită să îmbrace tricoul „alb-roșu”.

„Dorim să avem o concurență reală și la capitolul jucători tineri și de aceea ne-am dori două-trei întăriri”, recunoaște Nagy, care mai este dispus ca de la echipa a doua să le mai dea șanse în această iarnă fundașului dreapta Raț, mijlocașului stânga Suslak și atacantului Miron. Totodată, Dan Țapoș îi ține aproape pe portarii Roberto Bodea și Andrei Cioară.

Sursa: Sport Arad

05 Jan. 2012, 20:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă