UTA transferă cu gândul la Liga 1 și la viitorul ei. Un fundaș macedonean, fost component al naționalei Under 21, a semnat cu arădenii: „Îmi doresc să promovăm”

Al doilea transfer din această iarnă al echipei UTA Bătrâna Doamnă îndeplinește una dintre cerințele disperate ale antrenorului Laurențiu Roșu. Clubul arădean a reușit, duminică, să bată palma pentru doi ani și jumătate cu un jucător de viitor, un fundaș macedonean de 22 de ani care vine de la o formație de prima ligă din țara sa natală.

Conducerea clubului UTA a anunțat pe site-ul oficial al echipei din Arad transferul fotbalistului macedonean Mevlan Adili (22 ani). Noua achiziție evoluează pe postul de fundaș central și vine de la FK Shkupi, grupare ce a terminat sezonul trecut pe locul 6 în prima ligă a Macedoniei, ultimul din play-off, iar acum se află pe locul 7 din 10, primul care se salvează de la retrogradare conform noului format.

Mevlan Adili s-a născut pe 30 martie 1994, are 1,86 metri înălțime și 75 kg, iar până acum a mai evoluat la echipele: KF Beshiktash Çair (juniorat), KF Albarsa, KF Shkëndija și FK Shkupi. Adili a fost și component al reprezentativei Under 21 a Macedoniei.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la UTA și mulțumit de condițiile de aici. Îmi doresc să promovăm, voi da întotdeauna sută la sută, așa cum am fost obișnuit”, a spus noul utist, care în acest sezon a evoluat pentru FK Shkupi în 17 din cele 18 meciuri și a înscris un gol.

„Ne bucurăm că am reușit să-l aducem pentru că l-am urmărit de mult timp, a fost unul din fotbaliștii determinanți ai primei ligi din Macedonia și are și vârsta perfectă pentru proiectul nostru. Ne bazăm pe el pentru obiectivul nostru imediat, dar și pentru viitor, de aceea am semnat un contract pentru doi ani și jumătate”, a transmis Claudiu Drăgan, directorul de competiții al UTA-ei.

În această iarnă, UTA Bătrâna Doamnă a mai reușit transferul polivalentului Dumitru Muntean (27 ani) de la Olimpia Satu Mare, iar printre dorințele antrenorului Laurențiu Roșu se numări și un atacant.

Foto: UTA Media Design

Pe aceeași temă