UTA a bifat primul transfer al iernii. Golgheterul uneia dintre rivalele la promovare trece în curtea arădenilor: „Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club de tradiție”

UTA a bifat primul transfer al iernii.** Golgheterul uneia dintre rivalele la promovare trece în curtea arădenilor:

UTA Bătrâna Doamnă a reușit astăzi primul transfer din această iarnă. Echipa arădeană a bătut palma cu golgheterul Olimpiei Satu Mare, Dumitru Muntean, un jucător polivalent de 27 de ani. Noua achiziție poate evolua atât ca fundaș lateral cât și ca mijlocaș de bandă.

„Ne bucurăm să anunțăm transferul lui Muntean, un fotbalist cu evoluții extrem de sigure și constante, cu calități ofensive excelente, deși ocupă posturi în defensivă. A fost dorit de staff-ul nostru tehnic, jocul său se pliază perfect pe ce ne dorim acum la UTA”, a spus Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

Sătmărean la origine, Dumitru Muntean a debutat în Liga 2 la FC Silvania, apoi a mai evoluat în eșalonul secund la Luceafărul Oradea, iar la Olimpia a venit din vara anului 2013. În ultimele patru sezoane a jucat pentru Olimpia, în timp ce în prima parte a actualului campionat a bifat 19 meciuri, toate ca titular, și a înscris de 8 goluri, fiind golgheterul echipei alături de Vasile Pop.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club de tradiție precum UTA. Sper să fie un pas înainte pentru mine și aștept să demonstrez în teren ceea ce pot. Obiectivul meu personal este la fel ca al echipei, promovarea în prima ligă”, sunt primele cuvinte ale lui Muntean, transmite prin intermediul site-ului oficial al echipei arădene.

Foto: UTA Media Design

Pe aceeași temă