UTA s-a despărțit de șapte jucători, iar alții cinci vor fi împrumutați. Arădenii au anunțat și primele trei achiziții

Clubul UTA Bătrâna Doamnă a anunțat luni dimineață, pe site-ul oficial, la ce jucători s-a renunțat din lotul cu care s-a reușit promovarea în Liga 2. Lui Adrian Piț, Sorin Leucuța, Adrian Popa și Norbert Varga le-au expirat contractele și nu li se vor mai prelungi, în timp ce cu Adrian Voicu, Dan Silaghi și Claudiu Tudor s-a decis încetarea acordului de comun acord.

„Le mulțumim tuturor pentru aportul adus și le urăm multă baftă în continuare. Conducerea clubului dorește să îl mențină în staff pe Norbert Varga, pe o poziție încă nestabilită”, s-a scris în comunicatul grupării arădene nou-promovate.

Altfel, tinerilor jucători Erich Wild, Beniamin Cotoc, Daniel Bulza, Ousmane Gueye și Daniel Ghergar clubul caută soluții „să-i cedeze unei grupări de Liga a III-a sau a II-a, unde pot juca în mod constant, un lucru foarte important pentru evoluția lor sportivă”, se mai anunță în comunicatul FC UTA Bătrâna Doamnă.


Senegalezul Ousmane Gueye ar putea să nu joace pentru UTA în Liga 2. Atacantul este propus pentru împrumut. Foto: Ciprian PETCUȚ

Au semnat deja cu trei noi jucători, iar alții șapte au fost promovați de la juniori

Totodată, conducerea echipei arădene a anunțat și ce noi jucători au fost achiziționați până în acest moment. Alin Gligor (fundaș, ex FC Olt), Alexandru Manea (fundaș, ex FC Caransebeș) și Bogdan Miron (portar, ex Național Sebiș) au semnat contracte cu UTA, clubul urmând a mai transfera, înainte de cantonamentul din Austria, doi sau maxim trei fotbaliști.

„Jucătorii Adrian Petre, Sebastian Mara, Andrei Ghiunghiuș, Dennis Man, Denis Lazăr, Victor Prună și Amir Jorza fac pasul spre prima echipă. Toți vin din pepiniera proprie. Când le va permite timpul, ei vor juca și la echipa a doua sau la juniori republicani, pentru a acumula cât mai multă experiență”, mai anunță oficialii UTei.


Alin Gligor revine la UTA, însă de această dată la „Bătrâna Doamnă”. Foto: Sebastian TĂ‚TARU

UTA Bătrâna Doamnă începe pregătirea pentru noul sezon competițional marți, 7 iulie.

Pe aceeași temă