UTA s-a despărțit de Anca-Trip și urmează Roman. Doar 11 seniori sub contract mai are clubul arădean

UTA s-a despărțit de Anca-Trip și urmează Roman.** Doar 11 seniori sub contract mai are clubul arădean

Conform așteptărilor, cei doi fotbaliști seniori care au evoluat mai puțin în partea a doua a stagiunii trecute sunt pe ca și plecați de la UTA Bătrâna Doamnă. De fapt, în cazul lui Iulian Anca-Trip vorbim despre o despărțire certă ce s-a concretizat în această aseară. Goalkeeperul de 21 de ani a ajuns la un acord de reziliere amiabilă a contractului cu arădenii și a și plecat acasă. Cel mai probabil, Anca-Trip va semna cu Olimpia Satu Mare, grupare la care a mai evoluat timp de două sezoane înainte de a veni în „alb-roșu”.

În aceste condiții, Dan Țapoș rămâne cu un singur portar senior, respectiv Bogdan Miron și juniorii Bogdan Mara și Răzvan Stanciu. Pentru partida de sâmbătă, din Ungaria, contra celor de la Balmazujvaros FC, doar primii doi vor face deplasarea.

Nici Alin Roman nu face parte din delegația utistă ce pleacă sâmbătă, în țara vecină și asta pentru că și despărțirea sa de „Bătrâna Doamnă” este iminentă. Fostul internațional de juniori avea o clauză de renegociere a contractului și, cum nu s-a înțeles cu conducerea grupării arădene, cel mai probabil luni își va lua restanțele bănești și va semna rezilierea.

Dacă și această despărțire se confirmă, echipa fanion a Aradului mai are sub contract 11 seniori: Miron, Manea, Gligor, Chindriș, Rus, Strătilă, Curtuiuș, Hlistei, Copil (?), Polgar, Filaret, ultimii doi fiind – însă – accidentați în acest moment. Din noul sezon, formațiile de Liga a 2-a sunt obligate să utilizeze cel puțin trei fotbaliști Under 21 în teren, condiții în care și Michel Vlad va fi din nou „junior”, ca și Burlă și Dobrean, de altfel, care ar fi ieșit din vârstă dacă se rămânea pe varianta cu Under 19.

Dintre pistele urmărite de Roland Nagy, Alin Ignea și George Neagu au devenit oficial fotbaliștii lui ACS Poli, grupare cu care au mari șanse să joace în ediția viitoare a Ligii 1, la ce probleme sunt la Rapid.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă