UTA rămâne fără jucători

29 Jun. 2009, 17:20 Bursa transferurilor
UTA** rămâne fără jucători

Doar contractul lui Mutulescu a fost prelungit, ceilalți jucători urmând să devină liberi. Discuții pentru menținerea unor fotbaliști există. De asemenea, sunt variante și de pe plan local, însă clarificările sunt blocate de tratativele pentru finanțarea clubului.

 

Marți, UTA rămâne oficial fără jucători, contractele semnate la începutul returului urmând să expire. La începutul lunii martie, din cauza incertitudinii, oficialii clubului arădean au ales firesc să întocmească angajamente cu fotbaliștii valabile numai pe patru luni. Atunci, pe fondul unei crize grave, nu se știa ce va urma din vară, și nimeni n-a fost dispus să riște contracte pe termen lung, pentru a nu putea fi onorate apoi.

 

Evident, există în unele cazuri, clauze de prelungire a contractelor, în sensul că UTA are prima opțiune asupra fotbaliștilor, dar pentru activarea lor, conducătorii Bătrânei Doamne trebuie să vină cu noi propuneri, pe care jucătorii să le accepte. Aceste clauze nu garantează teoretic păstrarea fotbaliștilor, care pot opta fără probleme pentru alte grupări în cazul în care primesc oferte superioare. Deocamdată, utiștii n-au parafat decât un contract nou, cel al lui Andrei Mutulescu. Intenții există, legate de mai mulți jucători care au evoluat pentru UTA de-a lungul returului, discuții au fost, însă se așteptă clarificarea bugetului, până atunci orice mișcare fiind aproape inutilă.
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

29 Jun. 2009, 17:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă