UTA îl poate pierde gratis și pe Purece! Mijlocașul se pregătește cu Chiajna la Poiana Brașov

UTA îl poate pierde gratis și pe Purece!** Mijlocașul se pregătește cu Chiajna la Poiana Brașov

După Ignea, un alt tânăr fotbalist al „Bătrânei Doamne” este pe cale să semneze pentru un alt club. Cu șapte reușite, Florin Purece a fost golgheterul „alb-roșiilor” recent încheiat și a atras atenția cluburilor de primă ligă, mai ales că înțelegerea cu arădenii expiră pe 30 iunie. Fotbalistul a avut discuții cu mai multe grupări, inclusiv UTA, dar, până la urmă, a ales să se alăture celor de la Concordia Chiajna.

De la începutul acestei săptămâni, mijlocașul de picior stâng trage tare sub comanda lui Ilie Stan în cantonamentul ilfovenilor de la Poiana Brașov. Delegația Chiajnei este cazată în Hotel Alpin, un stabiliment ultramodern cotat la patru stele, acolo unde beneficiază de condiții excelente de refacere în unul din cele mai moderne centre SPA din zonă.

Din informațiile noastre, Purece nu a semnat încă un contract de joc, însă e greu de crezut că mai poate fi întors din drum de Giovanni Catanzariti, în cazul în care fostul tehnician al Stelei va da undă verde pentru achiziționarea sa. „În mare, lotul pe care ne vom baza în campionat este conturat. Am ales jucători de caracter pentru că vreau să facem la Chiajna o echipă puternică, bazată pe forța grupului. Obiectivul meu personal este să fim în primele cinci echipe din campionat”, a precizat „Iliesta”, convins deja de calitatea jucătorilor pe care-i pregătește în Poiană.

Prin noii colegi ai lui Florin Purece sunt și câțiva foști fotbaliști ai marei rivale ale UTA-ei. Lepmets, Belu, Ilie, Popovici, Rocha și Cârstea au jucat pentru Poli Timișoara în sezonul trecut, iar acum au fost direcționați spre Chiajna.

Sursa: Sport Arad

Foto: csconcordia.ro

Pe aceeași temă