UTA e interesată de jucătorii echipelor cu probleme din Liga 1. Pe cine a pus ochii Laurențiu Roșu în perspectiva întăriri lotului pentru promovare

Antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă, Laurențiu Roșu, anunța în urmă cu o săptămână, din vacanța din Spania în care încă se află, că e cu ochii pe mai multe echipe din Liga 1 și că intenționează să transfere în această iarnă cel puțin trei-patru jucători care să îi întărească lotul pentru a putea spera la promovare. Momentan, clubul arădean nu a realizat niciun transfer, însă conducătorii sunt, potrivit Sport Arad, pe mai multe „piste”, majoritatea dintre ele îndreptându-se spre ASA Târgu Mureș. Gruparea transilvăneană e penultima în clasamentul Ligii 1, s-a despărțit de antrenorul Dan Alexa, tocmai l-a numit pe Ilie Stan ca înlocuitor, însă are probleme financiare destul de mari.

Roșu e interesat de la ASA Târgu Mureș în special de fundași și atacanți, printre jucătorii doriți de UTA aflându-se Marius Constantin (32 ani), Andrei Cordoș (28 ani), Andrei Ciolacu (24 ani), Vlad Morar (23 ani) sau Benjamin Kuku (21 ani – foto mic). Totuși, până la realizarea transferurilor, conducătorii UTA-ei vor trebui să le facă acestor jucători oferte care să îi atragă la Arad și să le depășească pe ale altor cluburi din Liga 1 sau din străinătate. Atuul utiștilor ar fi salariile achitate la timp și perspectiva unei prezențe pe prima scenă din vară.

Pandurii Târgu Jiu e un alt club din Liga 1 care are probleme mari cu banii și care în această iarnă își va pierde mai mulți jucători importanți, în schimbul lor urmând a apela la variante multe mai accesibile, în speranța supraviețuirii.

Fanii arădeni și l-ar dori înapoi la UTA și pe atacantul Ciprian Rus (25 ani), pus pe liber de conducere după startul sezonului și ajuns apoi la ASA Târgu Mureș. Vârful căruia i s-a schimbat major viața în ultima perioadă a demonstrat și la echipa din Mureș că are lipici la gol. În șapte partide jucate în Liga 1 a înscris o dată, în meciul disputat în Cupa Ligii a marcat tot o dată, iar în cele două partide bifate în Cupa României a punctat de trei ori.

Potrivit Sport Arad, Dunărea Călărași și Chindia Târgoviște sunt alte două echipe de unde UTA Bătrâna Doamnă și-ar dori jucători în această iarnă, dar nici varianta aducerii în probe a stranierilor nu este exclusă.

Pe aceeași temă