UTA e aproape de un nou transfer. Noul staff tehnic a cerut repatrierea unui fost mijlocaș al echipei arădene

După achiziționarea atacantului Daniel Florea, UTA este aproape să legitimeze în aceste zile încă un jucător de profil ofensiv care în ultimul sezon a evoluat în Liga 1. De fapt, ar fi o revenire la echipa arădeană, deoarece mijlocașul ofensiv dorit de noul staff tehnic a plecat în prima ligă chiar de la „Bătrâna Doamnă”. Cătălin Hlistei (23 de ani) este jucătorul care va întări compartimentul median al UTA-ei, scrie Sport Arad.

Hlistei a fost aproape de o revenire la UTA încă din vară, după ce își reziliase contractul cu Pandurii tocmai la îndemnul conducătorilor arădeni, însă Adrian Mihalcea nu și-a dat acordul pentru legitimare. Acum, cu numirea ca antrenor a lui Cristian Todea, acesta și-a manifestat intenția de a lucra cu tehnicul mijlocaș.

Ofertat de FC Argeș, CS Mioveni, Luceafărul, Ripensia sau Gloria Lunca Teuz Cermei, cu aceasta din urmă antrenându-se în ultima perioadă, Hlistei nu a dat un răspuns niciuneia și acum e pe punctul de a reveni la UTA din postura de jucător liber de contract.

În sezonul trecut, Cătălin Hlistei a jucat în 23 de meciuri pentru Pandurii, în Liga 1, în 18 ca titular, și a înscris un gol, cu ACS Poli.

În această vară, UTA i-a mai legitimat pe Branko Grahovac, Mădălin Ciucă, Cristian Scutaru, Bujamin Asani, Alin Cârstocea, Alin Buleică, Paul Păcurar și Daniel Florea. Ștefan Grigorie, Dan Roman și Izet Ajrullahu au fost și ei transferați în vară la UTA, însă între timp și-au reziliat contractele.

Pe aceeași temă