UTA dă lovitura! Mara a acceptat oferta arădenilor

19 Jan. 2012, 17:31 Bursa transferurilor
UTA dă lovitura!** Mara a acceptat oferta arădenilor

Conducerea „Bătrânei Doamne” a reușit o lovitură importantă pe piața transferurilor. Bogdan Mara a răspuns afirmativ ofertei echipei fanion a Aradului și se va alătura lotului pregătit de Roland Nagy și Dan Stupar vineri. Atacantul de 34 de ani va semna un contract pe un an și jumătate cu UTA, însă „mariajul” dintre cele două părți ar putea să continue și după vara anului 2013.

„Mara a acceptat să joace pentru UTA încă de duminică, dar am stabilit să oficializăm totul când revin eu din Italia. Acum vă pot confirma că Mara va fi un fotbalist al UTA-ei, fiindcă i-a plăcut proiectul nostru. De vineri, el se va prezenta la antrenamentele echipei și duminică va merge în cantonamentul de la Moneasa”, ne-a mărturisit Giovanni Catanzariti.

Deși nu a dorit să dea alte amănunte, președintele „textiliștilor” a lăsat să se înțeleagă că, după ce-și va încheia cariera de fotbalist, Bogdan Mara ar putea să rămână în cadrul clubului din Calea Aurel Vlaicu și ca „oficial” sau antrenor. Cert este că, prin cunoștiințele sale, fostul internațional ar putea convinge și alți fotbaliști importanți să sosească în „alb-roșu”. Un prim ajutor în acest sens l-a făcut cu grecul Galanis, dar sunt și alți jucători în expectativă.

Probabil, Mara se va muta la Arad cu întreaga familie, soția și cei doi copii gemeni de cinci luni, Cristian și Maria.

Sursa: Sport Arad

19 Jan. 2012, 17:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă