UTA ar putea continua fără stranieri în partea a doua a sezonului! Ce s-a discutat la ultima ședință pe 2017 a conducătorilor

UTA ar putea continua fără stranieri în partea a doua a sezonului!** Ce s-a discutat la ultima ședință pe 2017 a conducătorilor

Conducerea clubului UTA a avut o ultimă ședință pe acest an, una care a avut scopul de a trasa coordonatele noii strategii ce urmează a fi aplicată din 2018, în partea a doua a campionatului. Până când primăria și Suporter Club UTA vor găsit un nou conducător-investitor la echipă, actualii șefi vor merge pe varianta de avarie, adică cu un buget de salarii și cheltuieli reduse. În acest sens, lotul arădenilor va suferi destule schimbări.

Potrivit Sport Arad, după ultimul „val” de renegați, Grahovac, Strătilă, Ciucă și Buleică, între care ultimii doi și acum aflați sub contract și pe statul de plată, jucătorii străini sunt cei care par un lux pentru noua politică a clubului. Fundașul Mevlan Adili a anunțat deja pe pagina sa de facebook că se desparte de UTA, iar cei care l-ar putea urma în scurt timp sunt Asani, Boakai și, mai nou, Svedkauskas, nici cu evoluții care să impresioneze la Arad. Ultimii doi au semnat și au jucat pentru arădeni în ultimele etape din acest an.

În cadrul aceleiași ședințe, s-a decis și ca staffului tehnic condus de Cristian Todea să continue, scrie Sport Arad. UTA are reunirea programată pentru 8 ianuarie 2018.

Pe aceeași temă