UTA a ratat transferul lui Ovidiu Bic de la Craiova, însă e în negocieri avansate pentru alt mijlocaș central: „Sunt și alte echipe pe urmele sale”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Jun. 2019, 00:09 Actualizat: 17 Jun. 2019, 17:17 Bursa transferurilor
UTA a ratat transferul lui Ovidiu Bic de la Craiova,  însă e în negocieri avansate pentru alt mijlocaș central: „Sunt și alte echipe pe urmele sale”

Noul antrenor al echipei UTA, Laszlo Balint, și-a încheiat vacanța în Croația, iar la întoarcere s-a oprit la Arad. Duminică dimineață a avut o întrevedere cu Alexandru Meszar și Dorin Stana la sediul clubului fanion al Aradului, ocazie cu care s-au reconfigurat puțin prioritățile în campania de achiziții. Și asta mai ales că „roș-albii” au ratat împrumutul unui fotbalist important, pe unul dintre posturile deficitare la echipă.

Cel mai probabil, Ovidiu Bic o va lăsa pe Craiova pentru proaspăt prim-divizionara Chindia, deși mijlocașul central de 24 de ani a avut o ofertă importantă și de la UTA.

„Am insistat pentru aducerea sa, dar Ovidiu a preferat să rămână în Liga 1. Asta e, acum sperăm să batem palma cu un alt mijlocaș central important la acest nivel. Nu o să-i dau numele pentru că sunt și alte echipe pe urmele sale, dar negocierile sunt avansate. Sperăm să le încheiem zilele următoare. Mai avem în vederi și un număr 10 străin, care poate evolua și în benzi, dar – probabil – va trebui să mai stăm după răspunsul său. Oricum, vizăm doar fotbaliști peste media echipei, din categoria certitudinilor la Liga a 2-a”, a declarat Laszlo Balint pentru Sport Arad.

În paralel, utiștii lucrează și la programul de amicale, cele de acasă fiind deja stabilite în compania celor de la Șimand, Pecica și Luceafărul Oradea. Dar, între timp, a venit și confirmarea primului adversar din cantonamentul din Slovenia.

„Pe 18 iulie, vom juca în compania celor de la Budaorsi, echipă ce a terminat pe locul 5 sezonul precedent din liga a doua maghiară. Mai avem trei date de completat în cantonament, sperăm să fie adversari cât mai puternici. Am auzit și că lucrările la terenul doi, de iarbă, de la Motorul merg bine, căci este important ca pe 25 să putem demara antrenamentele în condițiile cele mai bune”, a adăugat tânărul „principal” al UTA-ei.

UTA se reunește pe 25 iunie.

Sursa: Sport Arad
Foto: George FILIP / Mediafax foto

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Jun. 2019, 00:09 Actualizat: 17 Jun. 2019, 17:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă