UTA a mai realizat un transfer. Cătălin Hlistei revine la echipa pentru care a evoluat și în Liga 4

UTA a mai realizat un transfer.** Cătălin Hlistei revine la echipa pentru care a evoluat și în Liga 4

După Daniel Florea, UTA își întărește ofensiva și cu Cătălin Hlistei. Mijlocașul de 23 de ani revine la echipa arădeană după un sezon petrecut în Liga 1, cu Pandurii Târgu Jiu și câteva luni în care a stat pe margine în așteaptarea unor oferte avantajoase. Potrivit Sport Arad, propunerea echipei Gloria Lunca Teuz Cermei le-a deschis ochii celor de la UTA, care și așa stau prost pe banda stângă, acolo unde arădeanul crescut de Francisc Tisza dă cel mai bun randament.

Și antrenorul Cristian Todea a insistat pentru readucerea lui Hlistei, astfel că miercuri a semnat un nou contract cu echipa fanion a Aradului, valabil până în vara anului viitor, cu posibilitate de renegociere la iarnă. Fiind răcit, fotbalistul nu s-a putut nici ieri, astfel că e greu de crezut că stafful tehnic utist îl va include în lotul de 18 pentru deplasarea din weekend, de la Snagov, mai scrie Sport Arad.

Cătălin Hlistei e unul dintre fotbaliștii care au repornit cu UTA din Liga 4-a, a pus umărul la cele două promovări consecutive și a fost la 180 de minute și de cea de-a treia. Fiind accidentat, arădeanul a evoluat doar în partida retur a barajului cu FC Voluntari, câștigat de „roș-albi” cu 1-0. În prima manșă, însă, ilfovenii se impuseseră cu 3-0 și au rămas în Liga 1.

În sezonul trecut, Cătălin Hlistei a jucat în 23 de meciuri pentru Pandurii, în Liga 1, în 18 ca titular, și a înscris un gol, cu ACS Poli.

În această vară, UTA i-a mai legitimat pe Branko Grahovac, Mădălin Ciucă, Cristian Scutaru, Bujamin Asani, Alin Cârstocea, Alin Buleică, Paul Păcurar și Daniel Florea. Ștefan Grigorie, Dan Roman și Izet Ajrullahu au fost și ei transferați în vară la UTA, însă între timp și-au reziliat contractele.

Pe aceeași temă