Un stelist, a treia achiziție a echipei UTA. Mijlocașul ofensiv s-a alăturat lotului arădean pentru cantonamentul din Spania

UTA Bătrâna Doamnă a bifat chiar înainte de plecarea în cantonamentul din Spania cel de-al treilea transfer al acestei perioade de pregătire. După Dumitru Muntean și Mevlan Adili, un stelist este achiziția ofensivă pe care Laurențiu Roșu se va baza în partea a doua a sezonului Ligii 2.

Conducerea clubului arădean a ajuns astăzi la un acord cu clubul FC Steaua București pentru mijlocașul ofensiv Robert Vîlceanu (19 ani). Născut pe 29 martie 1997, fotbalistul s-a alăturat efectivului pe care antrenorul Laurențiu Roșu îl conduce în cantonamentul din Spania.

Vîlceanu a debutat în Liga 1 pe 15 martie 2014, într-un meci cu Gaz Metan Mediaș, când a și înscris. La sfârșitul campionatului 2013-2014, s-a bucurat de primul trofeu, titlul național. În total, mijlocașul a contabilizat 10 prezențe pe prima scenă în tricoul echipei bucureștene, unde a mai lucrat cu Laurențiu Roșu, actualul antrenor al UTA-ei. Se întâmpla în sezonul 2014-2015, pe când fostul atacant făcea parte din staff-ul tehnic al lui Constantin Gâlcă. Atunci, Steaua câștiga „tripla” Campionat – Cupa României – Cupa Ligii.

Sezonul trecut, Robert Vîlceanu a jucat tot pe prima scenă, la FC Voluntari, adversara UTA-ei din al doilea baraj de promovare în prima ligă.

În prima parte a acestei ediții de Liga 1, noua achiziție a UTA-ei a bifat doar o prezență în tricoul Stelei, în rest evoluând mai mult pentru echipa secundă a clubului lui Gigi Becali, Steaua II, din Liga 3.

Pe aceeași temă