Un jucător care a obținut promovarea cu Academica Clinceni, noua achiziție a Farului

Un jucător care a obținut promovarea cu Academica Clinceni,** noua achiziție a Farului

SSC Farul și-a adus în lot un jucător care în sezonul recent încheiat a obținut promovarea în Liga 1 cu Academica Clinceni. Mijlocașul fusese împrumutat de la FCSB, iar acum ajunge la Constanța, echipă care în campionatul trecut a mai avut fotbaliști luați de la clubul lui Gigi Becali.

Macedoneanul Mihailo Mitrov (24 de ani) a jucat apariții sporadice pentru echipa ilfoveană, astfel că rămânerea sa la Clinceni era puțin probabilă, lucru care s-a și întâmplat. Mijlocașul a fost adus în țară de FCSB, însă bucureștenii nu l-au folosit niciodată la echipa mare, ci doar la formația secundă, în Liga 3, ca apoi să-l împrumute la Academica.

În cariera sa, Mitrov a mai jucat și pentru Metalurg Skopje, Euromilk GL sau Kozuf Miravci, iar în prima ligă a Macedoniei a strând 19 apariții, toate în tricoul celor de la Metalurg.

200 de minute, atât a jucat Mihailo Mitrov pentru Academica Clinceni în sezonul trecut al Ligii 2. A avut apariții în șapte meciuri, însă doar într-unul a început ca titular.

Până acum, Farul i-a mai transferat pe mijlocașii Baudouin Kanda (26 de ani, ex UTA) și Antonio Cruceru (23 de ani, ex Turris Turnu Măgurele) și atacantul Alexandru Stoica (22 de ani, ex Petrolul).

Pe aceeași temă