Ultima discuție pentru transferul lui Nicoliță a fost amânată pentru luni: „Nu suntem de acord cu schimbul de jucători”

Ultima discuție pentru transferul lui Nicoliță a fost amânată pentru luni:**

Vineri a avut din nou loc o discuție între șefii echipei CF Brăila și Cristi Munteanu, team-managerul echipei Oțelul, privind împrumutul atacantului Stelian Nicoliță la prim-diviziora gălățeană.

Oficialii Oțelului le-au propus la schimb brăilenilor mai mulți jucători, însă antrenorul Alin Pânzaru a spus că nu-l interesează niciunul dintre ei. După ultima discuție s-a stabilit ca dată limită pentru transferul lui Stelian Nicoliță ziua de luni, 19 ianuarie.

„Am discutat cu Cristi Munteanu, însă deocamdată nu s-a parafat nimic. Oficialul Oțelului a spus că ne va contacta în acest weekend și că probabil, luni se vor semna și actele de transfer. Oricum, noi nu suntem de acord cu schimbul de jucători pentru că fotbaliștii care nu vor pleca în cantonament cu Oțelul nu ne interesează. Avem acele posturi acoperite, nouă un vârf de atac valoros ne trebuie, iar ei nu ne-au oferit nicio variantă pentru acest post”, a declarat telefonic ieri Valentin Avramescu, președintele CF Brăila.

Rugat să precizeze ziua în care se vor relua pregătirile la gruparea brăileană, oficialul brăilean nu a putut spune nimic sigur. „Cât privește reunirea lotului nu pot spune decât că suntem în așteptare. Luni vom încerca să luăm din nou legătura cu primarul Aurel Simionescu și poate primim vești bune. Repet, suntem conștienți că fiecare zi pierdută este foarte importantă pentru noi dar nu putem pleca la drum fără să știm pe ce buget ne vom baza pentru partea a doua a campionatului”, a mai spus Avramescu.

Sursa: Obiectiv vocea Brăilei

Pe aceeași temă