„U” Cluj pregătește noi transferuri de Liga 1. Laszlo Sepsi și Laurențiu Rus, aduși să promoveze cu „Sepcile roșii”

Universitatea Cluj vrea cu tot dinadinsul să joace în Liga 1 în 2019, când clubul va împlini 100 de ani de la înființare. Ardelenii nu se opresc la cele opt transferuri realizate până acum și vor să aducă doi jucători cu mare experiență.

Primul este fostul internațional Laszlo Sepsi (31 de ani). Fundașul stânga s-a despărțit în această vară de FC Nurnberg, după ce clubul la care a evoluat în ultimii trei ani a promovat în Bundesliga. Sepsi are o relație foarte aproapiată cu Ioan Ovidiu Sabău și oficialul Universității încearcă să-l convingă să i se alăture în Liga 2. Cei doi au lucrat împreună la Gloria Bistrița, Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș.

Clujenii așteaptă în aceste zile un răspuns de la fostul jucător al lui Benfica și Racing Santander.

Un al nume important pe care Adi Falub l-ar putea avea la dispoziție pentru următorul sezon este Laurențiu Rus (33 de ani). Fostul căpitan al lui Dinamo nu va mai contina la CFR Cluj și este așteptat ca el să semneze cu Universitatea, clubul unde și-a făcut junioratul.

Rus a evoluat în 11 partide pentru CFR, în precedentul campionat.

Până acum, noile achiziții prezentate de „U” Cluj sunt: Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jefrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman și Florin Burghele. Și lui Cristian Ene, de la Viitorul, i s-a prelungit împrumutul pe încă un sezon.

Altfel, astăzi, de la ora 14:00, pe Cluj Arena, „U” joacă primul amical al verii, cu FC Avrig, fosta colegă de serie din Liga 3.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

Pe aceeași temă