„U” Cluj plusează la achiziții! Mijlocașul din Liga 1 care tocmai a semnat cu echipa lui Bogdan Lobonț: „Sper ca la finalul acestui sezon să promovăm”

Cu 11 etape rămase de disputat din acest sezon al Ligii 2, Universitatea Cluj surprinde și anunță un nou transfer. După ce campania de achiziții din iarnă i-a cuprins, practic, doar pe Norbert Janos, Nicolae Pîrvulescu, Ionuț Ursu și Mircea Axente, echipa antrenată de Bogdan Lobonț se bazează începând din această săptămână și pe Sebastian Chitoșcă (26 de ani), ultima dată fost la FC Botoșani.

Liber de contract, mijlocașul stânga care s-a remarcat la Ceahlăul, a fost achiziționat în 2016 de FCSB, nu a apucat însă să joace la clubul lui Gigi Becali, fiindcă a împrumutat la FC Voluntari și FC Brașov, apoi s-a transferat la FC Botoșani, iar acum a semnat cu „U” Cluj până la vară.

„Mijlocașul stânga Sebastian Chitoșcă (26 de ani) a semnat, astăzi, un contract valabil până în vară cu FC Universitatea Cluj.
Jucătorul sosit de la FC Botoșani, care a efectuat deja primele antrenamente sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi, a mai jucat, de-a lungul carierei, pentru Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari și FC Brașov.  
Îi urăm bun venit și să ne bucurăm de cât mai multe succese! Multă baftă, Sebastian!”
, a anunțat „U” Cluj pe site-ul oficial.

„Am venit la Universitatea Cluj cu încredere și entuziasm, e un pas înainte în cariera mea. Am ajuns la un club cu tradiție, pe care l-am întâlnit de multe ori în Liga 1. Sper din toată inima să fac o treabă bună alături de colegii mei, de staff și de conducere, iar la finalul acestui sezon să promovăm”, a declarat Chitoșcă după ce a semnat cu „U” Cluj.

În actualul sezon al Ligii 1, Sebastian Chitoșcă a evoluat pentru FC Botoșani în 16 meciuri, în 7 ca titular, și a înscris un gol, cu FC Voluntari (scor 1-1).

„U” Cluj a semnat în iarnă și cu alți trei jucători, însă contractele cu aceștia intră în vigoare din vară. Fundașii Andrei Răuță (23 de ani, Academica Clinceni) și Vlad Motroc (20 de ani, Daco Getica București) și mijlocașul Victor Dican (18 ani, Metalurgistul Cugir) se vor alătura clubului clujean de la 1 iulie 2019, până atunci urmând să joace la echipele unde mai au contract.

Pe aceeași temă