Trică l-a chemat la CFR, apoi i-a spus să plece. Arnăutu: „Și-a bătut joc de mine și de familia mea, nu l-a interesat că am copil acasă”

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 10 Feb. 2015, 10:59 Actualizat: 10 Feb. 2015, 17:58 Bursa transferurilor

Sergiu Arnăutu (24 ani) a revenit ieri în Liga a III-a, la Juventus București, echipă pentru care a marcat nouă goluri în cele 13 meciuri jucate în turul actualului sezon. În această iarnă, atacantul plecase după fostul său antrenor, Eugen Trică, la CFR Cluj, însă nu a fost păstrat în lotul formației din Liga 1.

Clubul de eșalon secund FC Olt l-a dorit și ea pe jucător, însă oferta financiară a fost una net inferioară celei de la Juventus! „Vreau să promovez cu Juventus, am decis să continui aici treaba începută în vară” a spus vârful.

Juventus ocupă locul 4 în Seria a II-a a Ligii 3, la doar trei puncte în spatele liderului Dunărea Călărași, dar se anunță o candidată clară la promovare, având în atac pe cei doi golgheteri ai seriei, Ilin (11 goluri) și Arnăutu (9 goluri).

„Mi-a promis că voi fi jucătorul CFR-ului, indiferent cine se întoarce la echipă”

Sergiu Arnăutu s-a declarat dezamăgit de atitudinea fostului său antrenor de la Juventus, Eugen Trică, care l-a determinat să rezilieze contractul cu gruparea din Capitală, dar, în ciuda promisiunilor, nu l-a păstrat la Cluj. „Atunci când s-a dus la CFR, domnul Eugen Trică m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să merg la Cluj! Am răspuns pozitiv, era șansa mea să revin în Liga 1, nu oriunde, ci la echipa de pe locul 2. Ne-am înțeles și la contract, urma să semnez când ajungeam la Cluj. După 3-4 zile când am ajuns acolo, antrenorul mi-a spus că este foarte posibil să se întoarcă Tade, Dore, Chanturia plus Gueye și că din momentul acesta îmi va fi foarte greu să mai prind echipa. I-am răspuns: După ce mi-a spus că are nevoie de mine la CFR, eu mi-am reziliat contractul cu Juventus și am venit la Cluj. Mi-a răspuns să stau liniștit, că dacă nu am unde merge, voi fi jucătorul CFR-ului până în vară și voi semna contractul după cantonament. Ajunși în cantonamentul din Croația, am avut din nou o discuție pe tema aceasta, mi-a spus că ar fi mai bine pentru mine să merg undeva unde să joc, poate chiar înapoi la Juventus. I-am reamintit că mi-a promis că voi fi jucătorul CFR-ului, indiferent cine se întoarce la echipă. El m-a dus la Cluj și după patru zile mi-a zis să îmi găsesc echipă, că nu am unde să joc. După toate aceste discuții, a apărut și problema cu interzicerea dreptului de a mai transfera jucători și depunctarea. Eu nu am plecat de la CFR că a apărut problema cu depunctarea, am plecat înainte de asta, că Trică mi-a spus că nu am unde să joc. Trageți concluziile, omul și-a bătut joc de mine și de familia mea, nu s-a gândit că am un copil acasă, nu l-a interesat că eu rămân fără echipă. Am înțeles că a încercat să vorbească pentru mine la Slatina, dar asta nu e important pentru mine, la ceea ce mi-a făcut” a declarat atacantul pentru liga2.ro.

Articol scris de Adi Georgescu

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 10 Feb. 2015, 10:59 Actualizat: 10 Feb. 2015, 17:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă