Trică cere întăriri din Liga 1. Cei doi jucători pe care i-a solicitat lui Flavius Stoican. „La liderul Ligii 2 au o șansă mare să joace meci de meci. Le va fi de ajutor pentru viitor”

Liderul Ligii 2, Sportul Snagov, a fost ultima echipă din campionat care și-a reluat activitatea în 2019, problemele financiare și nemulțumirile jucătorilor dând peste cap planurile șefilor clubului. Eugen Trică a fost numit antrenor principal, acesta și-a adus lângă el mai mulți colaboratori, inclusiv pe fostul stelist Florentin Dumitru, ca director sportiv, iar lucrurile încep să reintre pe făgașul normal.

Pentru a-și complet lotul și a spera în continuare la promovare cu Sportul Snagov, Trică apelează la foști colegi de-ai săi. Prima sa achiziție a fost mijlocașul Viorel Nicoară, iar acum încearcă să aducă doi jucători de la Iași. Pentru asta i-a cerut sprijin lui Flavius Stoican, celui căruia i-a fost „secund” la Poli Iași în urmă cu un an.

Reîntors din cantonamentul din Antalya, Flavius Stoican a spus ce jucători i-a solicitat Eugen Trică. „Pentru regula Under 21 am soluții, sunt Burlacu, Patrick Petre, Panțîru și portarul Târnovanu. Pe Danale mă voi baza în sezonul viitor la regula Under 21, dar în partea a doua a campionatului ar fi bine pentru el să joace. Eugen Trică mi-a spus că-i vrea la Snagov pe Danale și Chelaru. Am vorbit cu ei, iar dacă vor fi de acord să meargă acolo să joace, îi vom ceda sub formă de împrumut. Cred că pentru ei cel mai important este să joace, iar la liderul din Liga a 2-a au o șansă mare să joace meci de meci. Le va fi de ajutor pentru viitor”, a spus Stoican pentru ProSport.

Vlad Danale (foto) este mijlocaș, împlinește 21 de ani pe 28 ianuarie, iar în acest sezon de Liga 1 a fost folosit câteva minute într-un singur meci, cu Botoșani. În ediția trecută a fost utilizat în nouă jocuri, timp de 310 minute.

Marius Chelaru este tot milocaș, pe 2 martie împlinește 22 de ani, iar în acest sezon de Liga 1 a fost utilizat timp de 394 de minute, în șase meciuri, în patru începând ca titular. În cariera sa a mai trecut pe la Metalurgistul Cugir și Știința Miroslava.

Altfel, Sportul Snagov joacă sâmbătă, de la ora 12:00, la baza FRF de la Buftea, primul amical din 2019, contra Chindiei Târgoviște.

Pe aceeași temă