EXCLUSIV | Primul jucător care semnează cu liderul Ligii 2 după numirea lui Eugen Trică. Florentin Dumitru s-a alăturat staffului. Funcția pe care o va ocupa

EXCLUSIV | Primul jucător care semnează cu liderul Ligii 2 după numirea lui Eugen Trică.** Florentin Dumitru s-a alăturat staffului. Funcția pe care o va ocupa

Sportul Snagov a realizat, astăzi, primul transfer după numirea noului antrenor principal Eugen Trică și a staffului său. Un mijlocaș cu experiența Ligii 1 a semnat cu liderul Ligii 2 până la finalul campionatului, cu opțiunea de prelungire pe încă un sezon, în cazul în care se obține promovarea în prima ligă.

Viorel Nicoară (31 de ani) a semnat cu Sportul Snagov, după ce în prima parte a sezonului a jucat la Energeticianul, tot în Liga 2. Mijlocașul a evoluat în doar șapte meciuri și a marcat un gol pentru echipa de la Petroșani, ca apoi să se despartă de formația finanțată de Nicolae Sarcină, care a decis să renunțe la jucătorii cu salarii mari.

„Mă bucur foarte mult că a ajuns în curtea noastră. E un jucător cu experiență pe care mi l-am dorit foarte mult. Am discutat cu el și a venit imediat. Mi-aș dori numai jucători dintr-ăștia, să nu stea prea mult pe gânduri. Îl știu foarte bine și cu siguranță ne va ajuta. A semnat până în vară, cu opțiune. Acum totul depinde de promovare. Până sâmbătă, la amicalul cu Steaua, vom avea și alte certitudini, iar săptămâna viitoare vreau să definitivăm lotul”, a spus, pentru Liga2.ro, Eugen Trică

În cariera sa, Nicoară a evoluat pentru Unirea Urziceni, CSM Râmnicu Sărat, Victoria Brănești, CFR Cluj, Pandurii, Astra, Juventus (actuala Daco Getica) și Energeticianul. În 2012 a fost campion cu CFR.

Florentin Dumitru, director sportiv la Snagov

Altfel, tot de astăzi, Sportul Snagov și-a completat stafful tehnic cu fostul stelist Florentin Dumitru. Acesta va fi director sportiv și a contribuit la aducerea lui Viorel Nicoară.

„A venit și Florentin Dumitru. Stafful e complet acum. Vine pe poziția de director sportiv și se va ocupa cu transferul de jucători, să alerge să rezolve multe dintre problemele pe care le avem, după sponsori. Se ocupă cu mai multe chestii. Mă bucur foarte mult că a venit”, a explicat Trică despre venirea lui Florentin Dumitru.

Din stafful lui Eugen Trică mai fac parte și Laurențiu Diniță, ca secund, și Martin Tudor, ca antrenor de portari.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă