Transferul lui Zimmermann, în pericol

27 Jul. 2009, 16:24 Bursa transferurilor
Transferul lui Zimmermann,** în pericol

 

UPDATE: Trecerea lui Riviș la UTA a rămas valabilă, în timp ce pentru Zimmermann se mai discută, deoarece fotbalistul are un salariu considerat foarte mare, aproximativ 70,000 de euro, iar arădenii nu sunt dispuși să-l plătească. "Am discutat, Zimmermann a spus că vine să se pregătească cu UTA, dar la ce salariu are nu ni-l putem permite. Rămâne să vedem dacă găsim o soluție, dacă nu renunțăm la el, chiar dacă nu ne-ar costa nimic aducerea lui", a declarat Giovanni Catanzariti.  

 

 

 

Conform președintelui utist Giovanni Catanzariti, jucătorii Răzvan Riviș (20 de ani, mijlocaș lateral/atacant) și Cristian Zimmermann (26 de ani, portar) vor semna contracte cu Bătrâna Doamnă, ambii urmând să fie cedați gratuit și definitiv clubului UTA. Riviș se află deja sub comanda staff-ului tehnic arădean, după ce-a ratat cantonamentul de la Moneasa. Atunci, FC Timișoara solicita în schimbul său suma de 15.000 de euro plus TVA, însă oficialii arădeni au respins propunerea, neavând bani.

 

Între timp, discuțiile dintre conducerile celor două cluburi au avansat și s-a ajuns, potrivit lui Giovanni Catanzariti, la un nou acord. "Pe Riviș și Zimmermann îi luăm gratis și definitiv de la FC Timișoara. Era în discuție un împrumut al lor, dar ne-am înțeles cu timișorenii și îi luăm gratis", a subliniat Catazariti.

Răzvan Riviș este arădean, el jucând de trei ani pentru FC Timișoara II. Jucător de picior stâng, a fost acceptat de Ionuț Popa și deja este în faza de integrare în lot. Cristian Zimmermann este născut în Reșița și din anul 2003 este jucătorul FC Timișoara. A evoluat atât pentru FC Timișoara I, cât și pentru FC Timișoara II, CS Buftea, FCM Reșița și Gloria Buzău, fiind mereu împrumutat.

Transferurile gratuite de la FC Timișoara la UTA Arad ale jucătorilor Riviș și Zimmermann au fost confirmate și de oficialii FC Timișoara.

Pe de altă parte, cele două cluburi discută trecerile la UTA, sub forma unor împrumuturi, a mai multor jucători, cel mai important nume fiind al lui Abiodun.

 

Articol scris de: Sebastian Șiclovan

27 Jul. 2009, 16:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă