Transferul lui Ianc la Botoșani a fost aprobat de conducătorii lui FC Bihor

Transferul lui Ianc la Botoșani** a fost aprobat de conducătorii lui FC Bihor

FC Bihor a anunțat că s-a despărțit de mijlocașul Sebastian Ianc. Transferul jucătorul s-a făcut abia astăzi după ce Adunarea Generală a Asociaților clubului orădean au aprobat oferta formația din primă ligă FC Botoșani.

Venit gratis, anul trecut, la FC Bihor, după încheierea parteneriatului cu Luceafărul, și deținut în coproprietate de cele două cluburi, Ianc s-a transferat în Liga 1. Mijlocașul se alăturase lotului trupei moldovene încă de pe 16 iunie, atunci când a plecat și în stagiu de pregătire de la Târgu Neamț.

„Am ajuns la o înțelegere cu FC Botoșani, echipă cu care voi semna un contract pentru o perioadă de doi ani. Mă bucur că am reușit să fac pasul spre Liga 1. Sunt conștient că la Botoșani va trebui să mă bat pentru un loc de titular cu jucători experimentați precum Croitoru sau Vașvari. Știu că FC Botoșani este o echipă bună, un grup unit, o echipă care anul trecut a făcut o treabă foarte bună. Eu am mai lucrat cu Leo (n.r. – antrenorul Leo Grozavu) la Luceafărul Oradea. Sper ca în noua ediție de campionat să avem rezultate bune și să avem o clasare cât mai bună”, a spus Ianc.

Sebastian Ianc are 27 de ani, poate evolua atât ca mijlocaș stânga cât și ca mijlocaș dreapta, și a jucat până acum la Luceafărul Oradea, Șimleul Silvaniei și FC Bihor.

Pe aceeași temă