Transferul lui Frunză la FC Botoșani a căzut

19 Jul. 2012, 18:02 Bursa transferurilor
Transferul lui Frunză** la FC Botoșani a căzut

Transferul lui Sorin Frunză la FC Botoșani a căzut definitiv. Acționarii grupării locale nu au reușit să-i satisfacă pretențiile financiare fotbalistului, motiv pentru care tranzacția nu s-a mai materializat.

„Am discutat cu Sorin Frunză și i-am spus că nu s-a schimbat nimic din ceea ce vorbisem inițial, și că nu mai putem plusa la oferta pe care i-am făcut-o. Diferența dintre ceea ce i-am oferit noi și pretențiile sale nu era foarte mare însă e vorba și de principii. Așa cum am mai spus-o, noi avem un anumit prag contractual peste care nu putem trece deoarece ne dorim stabilitate la nivelul vestiarului și unitate în cadrul lotului. Nu vrem să fie discuții de la eventuale diferențe contractuale între jucători”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani.

Deși oficialii afirmă că neînțelegerile de natură contractuală au făcut ca Frunză să nu mai ajungă sub comanda lui Costel Orac, surse din interiorul clubului susțin că ruptura dintre acționari și fotbalist s-a produs din cauza atitudinii sfidătoare a mijlocașului care a refuzat să intre pe teren în cele două jocuri amicale susținute de gruparea locală împotriva formațiilor de Liga I, CSMS Iași și Ceahlăul Piatra Neamț, lucru recunoscut inclusiv de Valeriu Iftime, președintele echipei.

Sursa: FC Botoșani

19 Jul. 2012, 18:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă