Transferul lui Corban la Foresta a picat, iar legitimarea lui Grumezescu întârzie

Transferul lui Corban la Foresta a picat,** iar legitimarea lui Grumezescu întârzie

Foresta a intenționat să-l împrumute în această iarnă pe internaționalul de juniori Alexandru Corban (19 ani) de la FC Botoșani, însă mutarea a picat între timp.

Până să ajungă la Botoșani, acolo unde a evoluat pentru echipa de juniori a clubului, Corban a apucat să joace un singur meci pentru SC Bacău, în Cupa României, cu Metalosport Galați. În condițiile în care regulamentul FRF prevede că un jucător are dreptul să evolueze pentru cel mult două echipe într-un sezon competițional, acesta nu poate fi legitimat în acest moment de gruparea suceveană. Astfel, mijlocașul a făcut cale-ntoarsă la echipa de Liga 1 pentru care în prima parte a sezonului a prins de două ori banca de rezerve.

Probleme și cu Grumezescu

Anumite probleme au apărut și în privința înregimentării atacantului Robert Grumezescu. „După ce Bacăul a falimentat, jucătorul a fost legitimat pentru o scurtă perioadă de timp la Sănătatea Darabani, echipa orașului său natal. După doar cinci zile a acceptat oferta grupării ACS Berceni, formație care s-a desființat înaintea terminării turului. Până la urmă, cred totuși că în acest caz vom găsi înțelegere din partea Federației și ne vom putea folosi de Grumezescu în partea a doua a campionatului”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Cristi Popovici.

Atacantul în vârstă de 23 de ani n-a putut fi utilizat în amicalul de ieri, cu CSM Pașcani, din cauza unei accidentări la gleznă, în timp ce mijlocașul Cornel Căinari a fost menajat din pricina unor dureri la mușchii inghinali.

În cel privește pe Alessandro Masella, diagnosticat cu pubalgie, recuperarea decurge bine și sunt șanse ca acesta să fie apt de joc pentru Foresta începând cu al doilea meci oficial al sezonului de primăvară.

Până acum, Foresta i-a legitimat la FRF doar pe Lucian Asanache și Cătălin Vraciu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă