Trabalka, acontat de Pâncota: „90% va fi șoim de la primăvară. Am discutat cu cei de la Dinamo și Bihor”

Trabalka, acontat de Pâncota:**

Șoimii Pâncota este pe cale să oficializeze prima mutare a iernii. Este vorba despre Kevin Trabalka, fostul utist care în prima parte a sezonului din Liga 2 a fost împrumutat de Dinamo la FC Bihor. Cum gruparea orădeană este aproape să arunce prosopul, conducerea Pâncotei poate rezolva relativ ușor trecerea atacantului de 19 ani în „alb-negru” cel puțin până la vară.

Asta susține și președintele Pâncotei. „Am discutat în prealabil cu cei de la Dinamo și Bihor și vă pot confirma că Trabalka va fi 90 la sută șoim de la primăvară. E arădean, l-am readuce acasă, are talent și valoare, cred că ne va ajuta. Să nu uităm că e și variantă de fotbalist Under 19 pe un post unde noi nu am avut un astfel de fotbalist în tur”, a mărturisit Pavel Piroș.

La Pâncota, Kevin Trabalka s-ar reîntâlni cu Daniel Dan și Cosmin Farcaș, fotbaliști din generația UTA-ei care au debutat și au jucat câteva partide în Liga a 2-a în ediția de campionat 2013-2014.

La FC Bihor, Trabalka a înscris un singur gol în această toamnă, ratând – printre altele – și o mare ocazie la 0-0 în confruntarea cu UTA Bătrâna Doamnă, încheiată în cele din urmă cu succesul clar al trupei lui Nagy: 0-4.

În condițiile în care George Pirtea este curtat cu insistență de mai multe prim-divizionare și are șanse mari să plece în această iarnă, Trabalka ar putea ocupa unul dintre cele două locuri din formula de start rezervate juniorilor.

Text și foto: Sport Arad

Pe aceeași temă