Tomi Petrescu vine în Copou! Prunea: „În mare parte ne-am înțeles, aștept răspunsul lui final”

Tomi Petrescu vine în Copou!** Prunea:

Deși la un moment dat părea să fi intrat în impas, transferul lui Tomi Petrescu (27 de ani) în Copou are șanse mari de reușită.

Președintele lui CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat că fotbalistul finlandez de origine română și-a dat acceptul de principiu pentru a veni în Copou și va ajunge în câteva zile la Iași pentru a semna contractul.

„I-am trimis un precontract lui Tomi, în Finlanda, el l-a analizat și pot spune că sunt șanse mari să semneze. În mare parte ne-am înțeles, aștept răspunsul lui final, dar eu sunt optimist. I-am propus un contract pe două sezoane, un an cu opțiune de prelungire din partea clubului pentru încă unul. De asemenea, există și o opțiune pentru prelungirea contractului pentru al treilea an, cu acordul ambelor părți. Am găsit bilete de avion și sper ca joi sau vineri Tomi să vină în Copou și să semneze contractul”, a declarat președintele Florin Prunea.

Altfel, antrenorul Costel Enache îl testează în aceste zile pe fundașul Ionuț Florea, jucător ce a evoluat în ultimele sezoane la Callatis Mangalia și Viitorul Constanța.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă