Todoran, tentat de o revenire la Constanța

18 Dec. 2011, 10:17 Bursa transferurilor
Todoran,** tentat de o revenire la Constanța

Curtat intens de conducerea Farului, mijlocașul Dinu Todoran a recunoscut că este tentat de o revenire la gruparea de pe litoral, al cărui tricou l-a purtat timp de patru ani, în perioada 2004-2008.

„Am stat mult și la Petrolul Ploiești, și la Unirea Urziceni, dar cel mai bine m-am simțit la Farul Constanța. O parte din inima mea a rămas în orașul de la malul mării, unde am foarte mulți prieteni și mi-ar plăcea să mă întorc. Ar fi extraordinar să îmi închei cariera la Constanța, cu o revenire în prima ligă. Farul este o echipă cu nume, cu o tradiție bogată în spate și locul echipei este în Liga I. Am trăit multe momente frumoase, printre care finala Cupei României, dar și aventura până în finala Cupei UEFA Intertoto și doar șansa de a juca în cupele europene m-a făcut să aleg transferul la Unirea Urziceni. În acest moment sunt liber de contract și aștept o ofertă de peste hotare. Dacă aceasta nu se va materializa, așa vrea să revin la Farul și să pun umărul la promovarea echipei. Am avut discuții de principiu cu patronul Giani Nedelcu și cu președintele clubului, Marcel Lică, dar nu am intrat în detalii. Mai întâi să vedem ce antrenor vine și dacă acesta mă va dori la echipă”, a declarat Todoran.

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani crede că Farul are în continuare șanse de promovare, chiar dacă a încheiat turul la șapte puncte de promovare: „Seria 1 este slabă. Nu mă așteptam ca nivelul să fie atât de scăzut. Cu ceva întăriri, în retur se poate întâmpla orice”.

Dinu Todoran a evoluat în turul campionatului pentru formația Victoria Brănești.

sursa: farul.ro

18 Dec. 2011, 10:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă