Toc, Riviș și Deaconescu au semnat cu Jiul! Borugă se gândește la promovare

21 Feb. 2012, 12:47 Bursa transferurilor
Toc, Riviș și Deaconescu au semnat cu Jiul!** Borugă se gândește la promovare

Dincolo de neînțelegerile de ordin financiar de la echipa de fotbal Jiul Petroșani, managerul Gigi Borugă și-a îndeplinit dorința legată de jucătorii pe care acesta și i-a dorit la echipa unde trăiește de la agonie la extaz fiecare moment. Astfel Riviș, Toc și Deaconescu (foto, nr 19) au semnat contracte pe o perioadă de doi ani și jumătate.

„Din acest punct de vedere chiar sunt mulțumit. Au venit jucătorii pe care eu i-am vrut al echipă. Dacă patronul se ține de promisiune și îmi dă și salariile restante totul ar fi perfect”, a spus Borugă.

Deocamdată Jiul nu a reușit să parafeze contractul cu Dumitru Copil un alt jucător pe care managerul și-l dorește, dar care are ceva probleme medicale. „Dacă și Copil va fi apt din punct de vedre medical atunci chiar pot spune că sunt pe deplin mulțumit. Din punctul meu de vedere avem un lot apt să atacăm promovarea. Nu trebuie să pierdem și mai mult trebuie să câștigăm primele șapte meciuri și cred că dacă vom reuși acest lucru nu vom rata promovarea”, a declarat Borugă, care între timp și-a mai primit o parte din restanțe.

Având în vedere faptul că returul de campionat a fost amânat pentru data de 9 martie, Jiul va susține săptămâna aceasta două jocuri de verificare, tur-retur, cu CFR Simeria, cea mai bine clasată formație hunedoreană, în liga a treia și implicit rivala „minerilor” în lupta pentru promovare.

Articol scris de Loredana Juglea

21 Feb. 2012, 12:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă