Țigănașu și Pedroza au semnat cu FC Botoșani

01 Sep. 2009, 11:39 Bursa transferurilor
Țigănașu și Pedroza au semnat cu FC Botoșani

 

Conducerea FC Botoșani a transferat doi atacanti, Alexandru Țigănașu de la divizionara C, Electrosid Titu și brazilianul Patrik Cruz Pedroza de la Unirea Dej, formație care evoluează, de asemenea, în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării.

 

"Pe Țigănașu l-am văzut și mi-a plăcut. El a intrat deja în programul echipei și sper ca în scurt timp să putem miza pe el. Cel de-al doilea atacant, Pedroza este o necunoscută pentru mine. Să vedem ce poate", a declarat Ștefan Apostol, antrenorul principal al FC Botoșani.

 

Alexandru Țigănașu are 19 ani și poate evolua atât ca vârf, cât și ca mijlocaș de bandă stânga. Fotbalistul născut la Săveni a evoluat în ultimii doi ani pentru Electrosid Titu și a semnat un contract pe patru ani cu FC Botoșani.

 

Cel de-al doilea fotbalist, Patrik Cruz Pedroza are 28 de ani și a venit la Unirea Dej în martie 2008. În această perioadă de serviciile lui s-au arătat interesate și formațiile Cetatea Suceava și FCM Târgu Mureș, însă accidentarea suferită la ligamentele încrucișate l-au făcut să rateze transferul la una din cele două echipe.

 

"Am înțeles că este refăcut 100% după această accidentare. L-am luat sub formă de împrumut gratis până în iarnă, iar dacă va confirma, va fi transferat definitiv în schimbul sumei de 10.000 de euro, urmând ca noi să deținem 50% din drepturile federative ale jucătorului", a declarat Ioan Sălăvăstru, președintele delegat al FC Botoșani.

 

Sursa: fcbotosani.ro

01 Sep. 2009, 11:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă