Surpriză de proporții la Dinamo: el ar putea fi primul jucător care pleacă în această iarnă! E golgheter la echipa secundă, iar negocierile pentru transferul său au început deja

Dinamo s-ar putea despărți în această pauză de iarnă de unul dintre jucătorii tineri și de perspectivă pe care îi are în lot. Oficialii clubului polonez Lechia GdaÅ„sk au ajuns în această dimineață în București pentru a negocia transferul tânărului mijlocaș Andrei Tîrcoveanu (19 ani).

Cu excepția lui Tîrcoveanu, cei de la Lechia GdaÅ„sk mai au pe lista de „cumpărături” încă un jucător din România.

Andrei Costin Tîrcoveanu, în vârstă de 19 ani, este un „produs” al Centrului de Copii și Juniori al clubului Dinamo. Mijlocașul de picior stâng a jucat până acum doar 5 meciuri în Liga 1 pentru echipa de seniori a trupei din „Ștefan cel Mare” din pricina faptului că în cea mai mare parte a anului 2016 a fost împrumutat la Gaz Metan, în Liga 2. Pentru gruparea ardeleană a evoluat în 11 partide și a marcat un gol. Revenit la Dinamo în vară, Tîrcoveanu a jucat mai mult la echipa a doua a clubului acolo unde a marcat șase goluri în turul campionatului, fiind golgheterul lui Dinamo II.

Lechia GdaÅ„sk se află în acest moment pe locul secund în clasamentul primei ligi din Polonia, la egalitate de puncte cu liderul Jagiellonia.

Pe aceeași temă