„Sunt zvonuri că voi fi transferat la CFR Cluj”. Sîrbu, pe cale să-l urmeze pe Balaure în Liga 1

Pe lângă transferul lui Silviu Balaure la campioana Astra, zvonurile din ultima săptămână îl dădeau plecat și pe Cosmin Sîrbu (20 ani) de la FCM Baia Mare, tot la un club din Liga 1. Atacantul lui Dorin Toma a auzit și el aceste vorbe care spuneau că e ca și achiziționat de CFR Cluj și chiar a discutat despre acest lucru la finalul meciului de duminică cu FC Brașov. Sîrbu spune momentan stă cu gândul doar la actuala sa echipă, alături de care mai are de disputat încă trei meciuri în acest sezon.

Tânărul atacant al FCM-ului a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu FC Brașov din etapa a 7-a a play-off-ului. A pasat decisiv pentru Balaure la golul de 2-0 și a stabilit apoi scorul final, 3-0. După joc, Sîrbu a vorbit despre victoria obținută, despre ultimele etape rămase de disputat, dar și despre zvonurile unui transfer la CFR Cluj.

„Un meci greu contra unei echipe care nu mai are nicio șansă la promovare, ca și noi. În primul rând e bine că nu ne-am accidentat, că am câștigat și important e că nu am luat gol și am luat cele trei puncte. Noi jucăm fiecare meci la victorie. Sperăm și miercuri să păstrăm cele trei puncte acasă. Mergem la Gaz Metan să luăm o victorie și acolo. Sunt zvonuri că voi fi transferat la CFR Cluj. În primul rând sunt jucător la FCM Baia Mare și vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici. Nu pot să zic că m-am descătușat. În primul rând m-a ajutat echipa. Mă bucur că am marcat patru goluri și am ajutat echipa să adune victorii. Important e că am câștigat și să continuăm tot așa mai departe”, a spus Cosmin Sîrbu.

Cosmin Sârbu, atacant originar din Botoșani, a debutat în Liga 2 la FC Bihor. Din acest sezon joacă la FCM Baia Mare, echipă pentru care a bifat până acum 29 de prezențe pe teren și 7 goluri.

Articol scris de Carmen BIZĂ‚U
Foto: Dan BUIA

Pe aceeași temă