Sumanariu, dorit la Vaslui: „Deocamdată sunt discuții”

Sumanariu, dorit la Vaslui:**

Rapid Suceava s-ar putea desparti in aceasta iarna de Ciprian Sumanariu. O piesa de baza a „ceferistilor” in prima parte a campionatului Ligii a II-a, mijlocasul in varsta de 24 de ani este dorit de antrenorul Liviu Ciobotariu la prim-divizionara FC Vaslui. Conform presei vasluiene, Sumanariu ar urma sa-l inlocuiasca in lotul „galben-verzilor” pe slovenul Anej Lovrecic, caruia i-a fost reziliat contractul.

Mijlocasul celor de la Rapid a atras atentia bancii tehnice a Vasluiului în meciul amical pe care cele doua echipe l-au jucat pe 16 noiembrie, pe stadionul „Municipal”. Ciprian Sumanariu a impresionat atunci datorita polivalentei sale, suceveanul putand sa joate atât în centru cât si în banda stânga, acolo unde vasluienii au serioase probleme în ultima perioada. „Nu vreau sa încep returul fara întariri pe fiecare post. Îmi doresc jucatori si în defensiva, si la mijloc, dar si în atac, pentru ca au fost multe momente în care jocul a suferit. Ne trebuie concurenta”, a mentionat antrenorul echipei vasluiene, Liviu Ciobotariu.

Oficialii de pe Areni nu au negat interesul celor de la Vaslui pentru Ciprian Sumanariu, dar spun ca deocamdata totul se rezuma la nivelul de discutii. „Este adevarat ca cei de la Vaslui s-au interesat de Sumanariu, dar deocamdata sunt doar niste discutii. Sumanariu nu a plecat nicaieri”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu. In cazul in care transferul se va materializa, Ciprian Sumanariu ar fi al doilea jucator sucevean din lotul celor de la Vaslui, dupa Alex Buziuc.

Bogdan Tudoreanu a precizat ca reunirea lotului celor de la Rapid va avea loc cel tarziu luni 20 ianuarie, o data exacta urmand sa fie anuntata dupa intalnirea pe care conducerea echipei locale de fotbal intentioneaza sa o aiba in aceasta saptamana cu primarul Ion Lungu. Conform programului, „ceferistii” vor incepe partea a doua a campionatului pe 1 martie, cand pe Areni va sosi Gloria Buzau.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă