Strătilă rămâne la UTA. Arădenii au transferat încă un mijlocaș înainte să plece în cantonament

Strătilă rămâne la UTA.** Arădenii au transferat încă un mijlocaș înainte să plece în cantonament

UTA Bătrâna Doamnă a bifat la începutul acestei săptămâni alte două transferuri, ajungând astfel la un număr total de șapte achiziții în această vară. După Bogdan Miron, Alin Gligor, Alexandru Manea, Marius Curtuiuș și Ionuț Radu, conducerea clubului arădean a ajuns la o înțelegere contractuală și cu Zoran Radu și Sorin Strătilă, acesta din urmă punându-și semnătura pe un nou angajament după ce și în sezonul trecut a ajutat la promovare.

Site-ul oficial al echipei arădene a anunțat că, înainte de plecare în cantonamentul de la Stâna de Vale, mijlocașii Sorin Strătilă (28 ani) și Zoran Radu (24 ani) „și-au oficializat legăturile cu UTA și vor îmbrăca tricoul roș-alb în stagiunea viitoare”.

Rămânerea lui Strătilă era una dintre principalele ținte ale conducerii echipei după reușirea promovării în Liga 2. Mijlocașul de bandă dreaptă a fost unul din jucătorii importanți în sezonul trecut, el fiind autorul și a două goluri și a mai multor pase decisive.

În privința lui Zoran Radu, mijlocaș originar din localitatea Deta, județul Timiș, acesta poate juca atât în centru, cât și pe stânga. Cea mai mare parte a carierei de până acum și-a legat-o de Mama Mia Becicherecu Mic, acolo unde în sezonul recent încheiat a marcat de șapte ori.

Adrian Petre, Sebastian Mara, Andrei Ghiunghiuș, Dennis Man, Denis Lazăr, Victor Prună și Amir Jorza sunt și ei noi în lotul lui Roland Nagy, însă aceștia au făcut pasul din pepiniera proprie a clubului arădean și vor juca și la echipa a doua sau la juniori republicani.


 

UTA Bătrâna Doamnă a urcat luni dimineață în cantonamentul de la Stâna de Vale, județul Bihor. Roland Nagy și stafful său tehnic au convocat 27 de jucători pentru această acțiune montană de cinci zile. Vineri e programată întoarce acasă, iar a doua zi, sâmbătă, 18 iulie, au stabilit al doilea meci amical al perioadei de pregătire, returul cu Grosics Akademia Szeged.

Delegația arădeană include următorii fotbaliști: Szekely, Miron, Mara – portari, Manea, Botiș, Blănaru, Gligor, Filaret, Burlă, Suslak, Vlad, Strătilă, Chindriș, Dobrean, Hlistei, Z. Radu, I. Radu, Rus, Curtuiuș, Petre, Tănase, Jorza, Man, Lazăr, Ghiunghiuș, Prună, Dinculescu – jucători de câmp.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Pe aceeași temă