Stoican vrea la Dinamo un fost elev de la Chindia

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Apr. 2014, 13:57 Actualizat: 25 Apr. 2014, 13:58 Bursa transferurilor
Stoican vrea la Dinamo  un fost elev de la Chindia

Dinamo continuă politica transferurilor de austeritate. În ultima perioadă de mercato, oficialii clubului s-au orientat către jucători tineri, din eșaloanele inferioare. Așa s-a întâmplat când Flavius Stoican și-a manifestat dorința de a transfera câțiva fotbaliști de la Chindia Târgoviște. În acel moment, în atenția oficialilor dinamoviști se aflau Cherchez, Văduva și Anton.

Cu toate acestea, nicio mutare nu s-a concretizat. Totuși, Cristi Cherchez a fost cel mai aproape de a prinde lotul alb-roșu. Acesta a și mers în Spania alături de „câini”, în cel de-al doilea turneu din iarnă al echipei din „Ștefan cel Mare”. Însă, după ce șefii celor două cluburi nu au căzut de acord în ceea ce privește aspectul financiar, Cherchez a revenit la Chindia.

Văduva a fost în trecut în curtea celor de la Steaua

Totuși, dacă n-a fost să fie Cherchez, atunci poate fi Robert Văduva (21 de ani). Jucătorul născut la Craiova a făcut parte din proiectul lui Gică Popescu de la Chindia și a mai trecut pe la juniorii rivalilor din Ghencea. Fotbalistul a fost folosit în acest sezon de antrenorul Chindiei, Silviu Dumitrescu, pe două posturi: atacant și mijlocaș dreapta. Văduva s-a remarcat în Cupa României, acolo unde a marcat un gol cu FC Olt Slatina, reușind să ajungă până în faza optimilor, unde echipa sa a fost eliminată chiar de Dinamo. De altfel, Văduva este o mai veche cunoștință a lui Flavius Stoican, fiind elevul acestuia în perioada când actualul tehnician al alb-roșilor antrena la Târgoviște.  

Un alt transfer din ligile inferioare: Alexandru Stan

Dinamo nu vrea să se oprească aici cu campania de achiziții din eșaloanele inferioare. În acest sens, în urmă cu ceva timp au fost demarate discuțiile pentru Alexandru Stan (25 de ani). Mijlocașul stânga a intrat în vederile scouterilor dinamoviști în acest sezon. Acesta a jucat în 16 meciuri pentru echipa ilfoveană, reușind să marcheze  patru goluri. Vârful carierei l-a prins în 2010, atunci când a făcut parte din lotul Astrei. În acel moment, Stan era cotat la o jumătate de milion de euro.

150.000 de euro valorează este cota de piață a lui Văduva. Conform transfermarkt.de Alexandru Stan are aceeași valoare

Articol scris de Mădălin Răducu

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Apr. 2014, 13:57 Actualizat: 25 Apr. 2014, 13:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă