Știința Miroslava s-a despărțit de încă doi jucători! Ieșenii au renunțat la cel mai vechi component al lotului

Știința Miroslava s-a despărțit în această săptămână de alți doi jucători. Ovidiu Tăcuțanu (foto principal) și Silviu Cerneuțanu au ajuns la un acord cu oficialii clubului și și-au reziliat pe cale amiabilă contractele. Cei doi nu au făcut deplasarea în cantonamentul de la Tărlungeni, fiind lăsați în afara lotului de antrenorul Adrian Kerezsy.

„Înainte de a pleca în cantonament i-am anunțat pe Cerneuțanu și Tăcuțanu că nu mai intră în vederle noastre pentru partea a doua a campionatului. Ei au rămas acasă și în urma discuțiilor cu conducerea clubului și-au reziliat angajamentele pe cale amiabilă”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Ovidiu Tăcuțanu este cel mai vechi jucător din lotul Științei, cu șapte sezoane la activ, el evoluând pentru echipa din Miroslava chiar și în Liga a 4-a. Tăcuțanu va rămâne în istoria clubului din Miroslava ca fiind marcatorul primului gol în Liga a 2-a, în acel 1-2 din prima etapă cu ASA Târgu Mureș.

În prima parte a sezonului, fundașul Ovidiu Tăcuțanu (25 de ani) a evoluat în doar 6 meciuri, dar a înscris 3 goluri, cu ASA Târgu Mureș (1-2) și cu Dacia Unirea Brăila (4-4).

Fundașul Silviu Cerneuțanu (20 de ani) a jucat mai mult, în 12 meciuri, însă nu l-a convins pe Kerezsy să-l păstreze în lot și pentru partea a doua a campionatului.

„Am reziliat amiabil contractul cu Miroslava, însă regret că plec în acest mod. Am întâlnit la Miroslava oameni minunați, de la care am avut ce învăța de-a lungul timpului. Mulțumesc colegilor, antrenorilor, conducerii și suporterilor pentru momentele frumoase petrecute alături de voi!”, a declarat Cerneuțanu.

În această iarnă, Știința Miroslava s-a despărțit de cinci jucători: George Maxim, Denis Botezatu, Adrian Sasu, Silviu Cerneuțanu și Ovidiu Tăcuțanu. În schimb, oficialii Științei i-au adus pe Ciprian Milea (mijlocaș, Farul), Cosmin Țapu (atacant, CSM Roman), Sandu Iovu (mijlocaș, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), Ștefan Târnovanu (portar, CSM Poli Iași) și Andu Moisi (fundaș central, CSM Poli Iași).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă