Ștefan Chițu schimbă Ploieștiul cu Breaza

06 Jul. 2009, 16:47 Bursa transferurilor
Ștefan Chițu** schimbă Ploieștiul cu Breaza

Nou promovata în eșalonul secund, Tricolorul Breaza va avea un nou președinte executiv, în persoana lui Ștefan Chițu. Acesta a demisionat, în 1 iulie, de la Astra Ploiești, după promovarea echipei în liga I, și s-a decis să dea curs ofertei venită de la cea mai nouă divizionară B prahoveană, mai ales că Chițu locuiește în Breaza!
 

 

Pereședintele Constantin Anghelache a confirmat venirea lui Chițu, declarând: „Așa este, Ștefan Chițu va ocupa o funcție executivă la Tricolorul Breaza. Au fost mai multe motive care ne-au făcut să luăm această decizie. Echipa noastră va organiza cantonamentele dinaintea jocurilor oficiale la hotelul Muntenia din Câmpina, vom avea la dispoziție, pentru antrenamente și meciuri, arena din Câmpina, dar și alte facilități.  Apoi, faptul, foarte important, că Ștefan Chițu este brezean și este un nume în fotbalul românesc a contat în alegerea noastră”.
 

 

Altfel, Tricolorului Breaza va face cantonament centralizat, în perioada 13- 24 iulie, de hotelul Muntenia din Câmpina, primul amical pe care Tricolorul îl va susține, în calitate de divizionară secundă, urmând să fie în 17 iulie, pe arena câmpineană, în compania Gloriei Bistrița.
 

 

Chiar dacă nu a început pregătirile, Breaza se gândește și la întărirea lotului, antrenorul Florin Stăncioiu discutând cu fostul golgeter al României, Cătălin Cursaru, care va fi prezent la reunirea lotului brezean de la începutul săptămânii viitoare.

 

 

Anghelache se mută la Filipești!
 

 

Nu este exclus ca Anghelache să preia și divizionara C AFC Filipeștii de Pădure, cu care conducerea de la Tricolorul Breaza se află în discuții pentru a deveni echipă satelit. Anghelache spune că: „Vom detașa la Filipești 10-12 fotbaliști care vor fi atent monitorizați de un antrenor din curtea noastră, Costin Plăvache. Prin semnarea acestui protocol vom avea la dispoziție, pentru Tricolorul, alte două terenuri, Minerul și cel de la Dițești, pentru susținerea antrenamenelor și meciurilor noastre amicale. S-ar putea să iau în calcul propunea de a ocupa la o funcție de conducere la Filipeștii de Pădure și a conrinua să fiu membru în Comiettul Executiv” a afirmat Constantin Anghelache.

 

 

Articol scris de Marian DIMA

 

06 Jul. 2009, 16:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă