VIDEO | Anghelache a vorbit la ProSport LIVE despre situația lui Mihalcea la ACS Berceni. Antrenorul nu și-a primit banii, deși fusese numit de Dinamo la echipa ilfoveană

Marius ANGHEL 30 Jun. 2015, 16:28 Liga 2
  • Constantin Anghelache, membru în Consiliul de Administrație al echipei Dinamo, a discutat, marți dimineață, în direct la ProSport LIVE despre situația lui Adrian Mihalcea la Berceni, despre situația lui Valentin Lazăr la Dinamo și motivele pentru care polonezul Kamil Bilinski a plecat din Ștefan cel Mare.

 

Prezent în studioul emisiunii ProSport LIVE, Adrian Mihalcea, tehnicianul care a fost la ACS Berceni în ultima parte a sezonului precedent din Liga 2, a discutat despre situația ingrată în care s-a aflat, iar Constantin Anghelache a recunoscut că a negociat cu Mihalcea, dar a adăugat că nu știa dacă salariul urma să fie plătit de echipa din apropierea Bucureștiului sau de Dinamo.

„Problema celor doi antrenori s-a discutat și știu că s-a întâmplat în felul următor: a fost o discuție pe care a purtat-o administratorul judiciar, dar, ulterior, s-a încheiat un contract pe o perioadă limitată de antrenor la Berceni. Acel contract formal este încheiat între Adi Mihalcea și Bolohan, pe de o parte, și Berceni. Nu știu în ce a constat aranjamentul care fost făcut dintre Dinamo și Berceni, dar ceea ce pot spune cu precizie este că acel contract a fost semnat între antrenori și Berceni. La data de 31 mai, jucătorii de la Dinamo care au evoluat de la Berceni, s-au întors, dar nu știu dacă era un angajament financiar între Dinamo și Berceni. Eu știu că atunci când am fost consultat, am spus că e foarte bine să vină cei doi la Dinamo și să continue cu echipa din liga a treia”, a declarat Anghelache.

Invitatul ediției de marți, 30 iunie, a fost fostul atacant al lui Dinamo și al naționalei României, Adrian Mihalcea. În prezent tehnician, Mihalcea a vorbit despre actuala situație de la Dinamo, după ce în urmă cu puțin timp a intrat într-un dur schimb de replici cu patronul grupării din Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță, după ce acesta nu i-a mai achitat salariul. Mihalcea a fost numit în a doua parte a ultimului sezon din Liga 2 antrenor principal la ACS Berceni, club care avea un parteneriat cu Dinamo.

Articol scris de Adrian COSTEIU

Marius ANGHEL 30 Jun. 2015, 16:28 Liga 2
Pe aceeași temă