Steaua are nouă noutăți în lot pentru cantonamentul din Antalya. În schimb, Lăcătuș a renunțat la cinci jucători

Steaua are nouă noutăți în lot pentru cantonamentul din Antalya.** În schimb, Lăcătuș a renunțat la cinci jucători

Steaua București pregătește promovarea în campionatul Ligii 3 în Antalya. După ce s-a antrenat pe plan local de la reunire, liderul Ligii a 4-a București va pleca de vineri, 8 februarie, într-un cantonament în Turcia, acolo unde acum se află și Petrolul, „U” Cluj, ACS Poli, Ripensia (toate patru echipe din Liga 2), Rapid, U Craiova SA și FC Pucioasa (toate trei din Liga 3).

În lotul pe care Marius Lăcătuș îl va deplasa în Antalya se regăsesc nouă jucători noi, dintre care cinci sunt achiziții, iar patru sunt juniori promovați la prima echipă. Și la capitolul despărțiri apar cinci fotbaliști.

Așa cum ProSport a anunțat de ieri, sub comanda lui Lăcătuș au ajuns Mihai Plăcintă (portar, de la Înainte Modelu), Alexandru Drăgușin (portar, de la Atletic Bradu), Radu Florin Stoica (fundaș central, de la CS Tunari), Cosmin Mihai Dimitrie (mijlocaș central, de la Înainte Modelu) și Matheus Medeiros (atacant, de la Friburguense).

În cantonament vor merge și juniorii: Vlad Nițu, Alexandru Tudor, Claudiu Moisie și Adrian Ilie.

La capitolul plecări, jucătorii care nu vor mai juca în partea a doua a sezonului la Steaua sunt: Cătălin Mirea, Cristian Jitaru, Mihai Olaru, Daniel Târnăcop și Andrei Badea.

Fundașul central Jitaru a semnat cu Carmen București, una dintre contracandidatele Stelei pentru câștigarea Ligii a 4-a București. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a echipei antrenate de Valentin Bădoi: „Astăzi anunțăm și primul transfer realizat de club! Bine ai venit în echipă, Cristian! Mai multe detalii despre transfer vor fi publicate în cursul zilei”

După prima parte a campionatului, Steaua București este principala favorită la promovarea în liga a treia. Echipa lui Lăcătuș conduce clasamentul cu 43 de puncte din 14 victorii și un rezultat de egalitate, urmată de CS Dinamo cu 38 de puncte, Carmen cu 36 de puncte și CS Progresul cu 36 de puncte. Primele patru clasate la finalul sezonului regular se vor întâlni într-un play-off, iar câștigătoarea se va duela într-un joc de baraj cu o câștigătoare din alt județ pentru promovarea în Liga a 3-a.

Pe aceeași temă