Stafful tehnic al Dunării s-a mărit. Iencsi are încă un secund. Ce spune antrenorul despre transferul atacantului Valentin Alexandru

Stafful tehnic al Dunării s-a mărit. Iencsi are încă un secund.** Ce spune antrenorul despre transferul atacantului Valentin Alexandru

Dunărea Călărași a plecat de marți dimineață în cantonamentul din Serbia, la Zlatibor, acolo unde se va pregăti timp de 10 zile, până pe 21 iulie. În stafful tehnic al noului antrenor Adrian Iencsi a fost cooptat încă un secund, pe lângă Mirel Condei, cel care a fost la echipă și în mandatul lui Adrian Mihalcea.

Dragoș Militaru (27 ani) este cel mai tânăr colaborator al staffului condus de Adrian Iencsi, cei doi lucrând împreună în prima parte a anului la Unirea Jucu, în Liga 3. Noul antrenor secund al Dunării e născut la Târgu Jiu pe 2 martie 1990 și a obținut în toamna anului trecut licența de antrenor UEFA B.

„Am lucrat împreună la Jucu. Este un bun profesionist și sunt sigur că ne va ajuta în noul sezon”, a declarat Adrian Iencsi despre Militaru, acesta din urmă activând ca jucător la Pandurii Târgu Jiu (juniori), Minerul Lupeni, FC Silvana Șimleul Silvaniei, Unirea Alba Iulia, Damila Măciuca, Daugavpils (Letonia) și Pandurii II Târgu Jiu.

În acest moment, stafful tehnic al echipei călărășene este format din Adrian Iencsi (principal), Mirel Condei și Dragoș Militaru (ambii secunzi), Ion Manu (antrenor portar) și Constantin Niculae „Sensei” (preparator fizic).

„Acesta este stafful tehnic al Dunării. Încercăm să îmbinăm în mod benefic tinerețea cu experiența”, a mai spus Iencsi pentru site-ul oficial al Dunării.

Iencsi despre Alexandru: „Este o surpriză foarte frumoasă că pot să-l am în lot”

Altfel, antrenorul echipei călărășeni a avut cuvinte de laudă și despre ultima achiziție a Dunării, atacantul Valentin Alexandru.

„Pentru mine este o surpriză foarte frumoasă că pot să-l am în lot. În opinia mea, el poate juca liniștit în Liga 1. Vali este un fotbalist care deja a confirmat. A fost aici, cunoaște foarte bine mediul din Călărași. Este un golgheter cu reale calități. Sper să aibă în continuare evoluții foarte bune și să înscrie cât mai multe goluri”, a spus Adrian Iencsi.

Noutățile Dunării în cantonamentul din Serbia sunt mijlocașii Marian Drăghiceanu (ex Ceahlăul Piatra Neamț, ultima dată la o echipă din Italia), Andrei Pușcașu (ex Dacia Unirea Brăila), Silviu Pană (ex Olimpia Satu Mare), Florian Valentin Niculae (ex CS Balotești), Gelu Velici (ex Național Sebiș) și Alexandru Roșca (împrumutat de la Juventus București) și atacanții Valentin Alexandru (ex Concordia Chiajna) și Alexandru Pop (ex Unirea Jucu – probe).

Pe aceeași temă